Butikslokal, Skummjölksgatan 4 A, Kallebäck, Göteborg

  • 61 m²
  • Enligt överenskommelse

Nyproducerad butikslokal i Kallebäcks Terrasser


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 61 m²
Adress Skummjölksgatan 4 A
Område Kallebäck
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41952470
Bifogade filer

Beskrivning

I Kallebäcks Terrasser byggs det för fullt – man kan riktigt känna energin i luften! För den som etablerar sin verksamhet här väntar 1900 hushåll med potentiella stammisar runt knuten när området står klart. Och många har redan hunnit flytta in!

Nu kan vi erbjuda en nyproducerad butikslokal om 61 kvm. Lokalen ligger på ett attraktivt hörn med stora fönsterpartier och är en del av det nya handelsstråket som vi utvecklar i Kallebäcks Terrasser.

Till denna lokal söker vi en butiksverksamhet eller varför inte en salong! Lokalen lämpar sig inte för matlagning eller servering.

I området planeras det för både restauranger, gym, apotek, vårdcentral, skola och förskola. Och med sitt strategiska läge precis intill E6:an och riksväg 40 och mycket bra kommunikationer med buss, är det även lätt för förbipasserande att ta en sväng förbi just dig.

Är du redo att ta din verksamhet till nya nivåer i attraktiva Kallebäcks Terrasser?

Välkommen att presentera din affärsidé!

Omgivning

Hösten 2013 förvärvade Wallenstam en större tomt i Kallebäck av Arla Foods. Vår avsikt är att här skapa en blandad stadsbebyggelse.
Kallebäck har ett strategiskt läge nära både centrum, natur och rekreation. Endast ett stenkast österut ligger ett av Göteborgs popläraste naturområden, Delsjöns naturreservat som bjuder på alltifrån löpspår till badplatser.
Precis intill Arlas gamla mejeri angränsar Lackarebäcksberget, en oas med vackra bokskogar, bäckar och spännande djurliv. På andra sidan E6/E20 ligger Krokslätt, ett väletablerat omtyckt område där känslan av småstad med små mysiga butiker i bottenplan naturligt blandas upp med större livsmedel- och möbelvaruhus och kända gymkedjor.
I Kallebäck finns även en väl utvecklad infrastruktur och kollektivtrafik.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen