Kontor, Skrivaregatan, Hyllie/Svågertorp, Malmö

  • 450–1 886 m²
  • 2023-02-28

Nya kontor på perfekt läge i Hyllie. Här kan ni växa, krympa och växa igen. Välkommen till Kvartetten!


Lokaltyp Kontor
Total yta 450–1 886 m²
Adress Skrivaregatan
Område Hyllie/Svågertorp
Kommun Malmö kommun
Byggår 2023
Hiss Ja
Takhöjd 3,15m
Tillträde 2023-02-28
Objektsnummer 41927984

Beskrivning

Ett ljust och människocertifierat kontor

Vårt kontorshus Kvartetten i Hyllie är ett omtänksamt och grönt kontorshus med fokus på dig som ska jobba där. Vårt mål har redan på ritbordet varit att skapa en människocertifierad arbetsplats där dina medarbetare kan växa och må bra och få energi åt hela sin arbetsdag.

Kvartetten bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp, högt i tak och en makalös utsikt över Öresund. Husets högt ställda krav på akustik, temperatur och luftkvalitet gör att du får den energi du behöver för att ge ditt yttersta under arbetsdagen. 

Många möjligheter

I bottenplan möts du av en välkomnande reception, större mötesrum, restaurang för lunch och service för dina kundmöten och event. Här finns även cykelparkering och laddskåp för cykelbatterier och naturligtvis trevliga omklädningsrum för dusch och ombyte. Huset erbjuder även ett antal loungeytor och mötesrum i olika storlekar samt utomhusarbetsplatser på husets stora takterrass med massvis av grönska. Möjlighet till egen terrass i anslutning till kontoret finns också.

Fokus på hållbarhet och välmående

Kvartetten kommer certifieras enligt Miljöbyggnad guld, WELL och NollCO2. Det betyder bland annat att vi gjort noggranna materialval både för er hälsa och välmående. Samtidigt som det säkrar låg energiförbrukning, hållbara materialval och hälsosamt inomhusklimat.

Inflyttning planerad till fjärde kvartalet 2023.

Omgivning

Hyllie är Öresundsregionens klimatsmartaste stadsdel och erbjuder myllrande shopping, nöjen och internationellt näringsliv. Med närhet till ringvägarna, egen tågstation och tolv minuter till Köpenhamns flygplats har Hyllie och grannområdet Svågertorp snabbt blivit ett av Malmös populäraste företagsområden.

Kommunikationer

Kvartetten ligger endast 250 meter från Hyllie station, alltså 2 minuters promenad bort. Därifrån tar du dig till Malmö C på 6 minuter eller till Köpenhamns flygplats på 10 minuter. Dessutom stannar både regionbussar och stadsbussar i närheten. För dig som hyresgäst finns det även ett garage fastigheten för både bilar och cyklar. Det finns även andra P-hus i området.

Service

Med inspirerande arkitektur och en härligt inbjudande känsla erbjuder Kvartettens hjärta – den vackra, ljusa och luftiga lobbyn – bästa tänkbara start på dina kundmöten. I entréplan, alldeles i anslutning till lobbyn, hittar du även en rymlig cykellounge med parkering, omklädningsrum och dusch och omklädningsmöjligheter. Här finns även Instabox installerad för pakethämtning.

I övrigt finns det ett antal lunchrestauranger samt all tänkbar service på köpcentret Emporia alldeles i närheten.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen