Kontor, Skrivaregatan 21, Hyllie/Svågertorp, Malmö

  • 920 m²
  • 2023-02-28

Nybyggda kontorslokaler med ett bra inomhusklimat och ett fantastiskt ljusinsläpp. Inflyttning Q1 2023. Välkommen till Kvartetten!


Lokaltyp Kontor
Total yta 920 m²
Adress Skrivaregatan 21
Område Hyllie/Svågertorp
Kommun Malmö kommun
Byggår 2023
Hiss Ja
Våning 8
Takhöjd 3,15m
Tillträde 2023-02-28
Objektsnummer 41932756

Beskrivning

Kvartetten är WELL-certiferat

Välkommen till Kvartetten - det omtänksamma huset huset mitt i fantastiska Hyllie som sprudlar av liv och rörelse! Här erbjuder vi kontorslokaler med ett bra inomhusklimat och ett fantastiskt ljusinsläpp, så att dina medarbetare ska kunna prestera på topp hela arbetsdagen. Våra högt ställda krav på akustik, lufttemperatur och luftkvalitet i hela huset bidrar bidrar även till att Kvartetten är WELL-certifierad. Miljöbyggnad Guld säkrar låg energiförbrukning , hållbara materialval och hälsosamt inomhusklimat.

Flexibilitet på riktigt

I Kvartetten erbjuder vi flexibilitet på riktigt. Vi anpassar lokalerna efter era behov, exempelvis 920 kvm med plats för cirka 70 arbetsplatser. Här får ni en generös takhöjd och flexibel planlösning med möjlighet att designa kontoret efter era önskemål. Dessutom har lokalen fin utsikt mot den kommande parken och dire4kt access till Hyllies störst takterrass. Alla materialval i lokalen är noga utvalda med hänsyn till ljud och ljus.

Ett hållbart kontorshus

Kvartetten är ett hållbart kontorshus och kommer certifieras enligt Miljöbyggnad Guld, WELL och Noll CO2. Det betyder bland annat att vi gjort noggranna materialval både för er hälsa och välmående och för att belasta klimatet minimalt.

Planerad inflyttning är beräknad till fjärde kvartalet 2023.

Omgivning

Hyllie är Öresundsregionens klimatsmartaste stadsdel och erbjuder myllrande shopping, nöjen och internationellt näringsliv. Med närhet till ringvägarna, egen tågstation och tolv minuter till Köpenhamns flygplats har Hyllie och grannområdet Svågertorp snabbt blivit ett av Malmös populäraste företagsområden.

Kommunikationer

Kvartetten ligger endast 250 meter från Hyllie station, alltså 2 minuters promenad bort. Därifrån tar du dig till Malmö C på 6 minuter eller till Köpenhamns flygplats på 10 minuter. Dessutom stannar både regionbussar och stadsbussar i närheten. För dig som hyresgäst finns det även ett garage fastigheten för både bilar och cyklar. Det finns även andra P-hus i området.

Service

Med inspirerande arkitektur och en härligt inbjudande känsla erbjuder Kvartettens hjärta – den vackra, ljusa och luftiga lobbyn – bästa tänkbara start på dina kundmöten. I entréplan, alldeles i anslutning till lobbyn, hittar du även en rymlig cykellounge med parkering, omklädningsrum och dusch och omklädningsmöjligheter. Här finns även Instabox installerad för pakethämtning.

I övrigt finns det ett antal lunchrestauranger samt all tänkbar service på köpcentret Emporia alldeles i närheten.

Skyltläge

Ja


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen