Produktionslokal, Skogsvallsvägen 7, STORVRETA - HANDELSKNUTEN, Storvreta

  • 148 m²
  • 7 400 kr/mån

Verkstadslokal - Bra takhöjd - Goda kommunikationer - Bra parkeringsmöjligheter - Nära tågstation- 20 min bilväg från Uppsala - 600 kr/kvm och år.


Lokaltyper Produktionslokal / Verkstad / Lagerlokal / Logistiklokal / Övrig lokal
Total yta 148 m²
Adress Skogsvallsvägen 7
Område STORVRETA - HANDELSKNUTEN
Kommun Uppsala kommun
Objektsnummer 41933130
Hyra 7 400 kr/mån
600 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Verkstadslokal i centrala Storvreta om 148 kvm med en varierande takhöjd mellan 3,0-3,8 m. Lokalen har en öppen planlösning med betonggolv och vitmålade väggar. Goda kommunikationer, 100 m till busshållplats och 400 m till Tågstation. Bra parkeringsmöjligheter. Hyra 600 kr/kvm och år VÄLKOMMEN!

FÖRETAGSLOKALER

Företagslokaler är en del av Pronordic AB. Pronordic AB  är ett fastighetsbolag som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning. Verksamhetsområdet är främst i Mellansverige och då synnerhet i Uppland och Gästrikland. Företagslokalers främsta uppgift är att förvalta och förädla fastigheterna och tillsammans skapa en god och framgångsrik relation med sina hyresgäster över tid. Välkommen som hyresgäst!

ALLMÄNT

Skogsvallsvägen är ett anrikt och väletablerat  område i centrala Storvreta med goda kommunikationer, 100 m till busshållplats och 400 m till Tågstation. Bra parkeringsmöjligheter. Det tar ca 20 minuters bilfärd via E4N från Uppsala. Själva fastigheten har genomgått en övergripande renovering och uppdatering vad gäller hela området i sig  och byggnaderna. Fastigheten har 6 olika byggnader
På området finns det flertalet gym med olika inriktningar, bilverkstäder, målerifirma, webbutik, pizzeria, kontor, hemtjänst, lädertillverkare och försäljningskontor, bilfirma, tatuerare, lagerlokaler, solarium och gallerförsedd förrådsförvaring av Lillys lager


Karta


Bilder på lokalen