Lagerlokal, Skiffervägen 8, Norra Ljungaru,, Jönköping

  • 1 646 m²
  • 2021-07-01

Stor och öppen lager- och butikslokal om 1 646 kvm i centrala Jönköping.


Lokaltyper Butikslokal / Lagerlokal / Logistiklokal
Total yta 1 646 m²
Adress Skiffervägen 8
Område Norra Ljungaru,
Kommun Jönköpings kommun
Takhöjd 3-5
Tillträde 2021-07-01
Objektsnummer 41946127

Beskrivning

På Skiffervägen 8 finns det en stor och öppen lagerlokal om 1 646 kvm. Lokalen är genomgående ljus och används idag som lager och butikslokal men kan tillsammans med fastighetsägaren utformas utefter er verksamhet. Området runt lokalen är asfalterad med möjlighet för bilar att köra runt hela fastigheten. Till lokalen finns även två mindre garage, ett kallförråd och ett varumottagningsutrymme. Lokalens centrala placering gör det perfekt för proffshandel där det finns behov av ett lager.

Omgivning

Lokalen är omgiven av handels- och industriområde men har en central placering i Jönköping med närhet till bostadsområde.

Kommunikationer

Kommunikation i form av buss finns i området.

Planlösning

Lokalen uppgår till ca 1 646 kvm varav lagerdelen upptar till ca 1 296 kvm och har tidigare varit anpassad efter en plock intensiv verksamhet. Viss del av lagerytan är används som butik och kontorsdel men är anpassningsbart utefter hyresgästens önskemål. I lokalen finns även ett entresol om 70 kvm, kallförråd om 96 kvm och ett varuintag/leveransutrymme om 144 kvm. Takhöjden i lokalen varierar mellan 3,2 och 5,1m underkant balk. I anslutning till lagret finns tillhörande kontorsyta och pentry. På fastigheten finns även två mindre garage om 38 kvm respektive 72 kvm. Möjlighet finns att vara med och anpassa lokalytan i samråd med fastighetsägaren.

Parkering

Ja

Service

All tänkbar service finns i området eller centrala Jönköping.

Skyltläge

Skyltläge ut mot Skiffervägen

Närliggande företag

ÖoB, Bilprovningen, Atteviks, June Express, Dascher, Solar m.fl.

Övrigt

Mer information hittar du på www.quadrent.se


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen