Kontorshotell, Skaraborgsvägen 21, Centralt, Borås

Klövern Shopping (198 m) Bilservice (391 m) Friskvård (4 m) Restaurang (81 m) Kommunikation (204 m) Postkontor (491 m) Uttagsautomat (192 m) Bränslestation (283 m) Parkering (110 m)

Centralt kontorshotell

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 19 m²
Adress Skaraborgsvägen 21
Område Centralt
Objektsnr 41864077
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Vi har just nu tre stycken lediga kontor(19-38 kvm stora) i vårt kontorshotell på plan 3. Gemensamt fikarum, pentry, konferensrum, toaletter och övriga ytor med andra hyresgäster av kontorsparken. I hyran ingår städ, fika, P-tillstånd, el, F-skatt, värme, tillgång till internet och gäst-WiFi. Gemensamt fikarum, pentry, konferensrum, toaletter och övriga ytor med andra hyresgäster av kontorsparken. I hyran ingår städ, fika, P-tillstånd, el, F-skatt, värme, tillgång till internet och gäst-WiFi. Fastigheten är en anrik tegelbyggnad från slutet av 1800-talet som är belägen i en inspirerande miljö med ett sprudlande företagsklimat. Granne med Textile Fashion Center och Högskolan, mitt emellan centrum och Knalleland, är det svårt att hitta ett bättre läge för dig med höga krav på både tillgänglighet och närhet till stadens företagsklimat samt bekvämligheter.

Omgivning

Området Wiskadal präglas av industrifastigheter som blivit kontoriserade. Mycket trevligt läge intill ån. Gott om p-platser i hela området och det är endast ett par hundra meters gångavstånd till Centrum, Centralstationen och Knalleland. Högskolan ligger bara ett stenkast ifrån fastigheten.

Kommunikationer

Busshållplats finns i fastighetens absoluta närhet. Lätt att ta sig till och från fastigheten, ca 5 minuters promenad till Centraltstationen. Färdas man med bil finns det gott om p-platser som hör till fastigheten.

Service

Bra service finns i området, då man lätt tar sig till restauranger, butiker, apotek och livsmedelsbutik mm.

Uthyrare & kontaktpersoner

Skaraborgsvägen 21, Centralt

Med ett centralt läge och närhet till stadens serviceutbud, ...

Visad

Skaraborgsvägen 21, Wiskadal

Kontor om 14 kvm anpassat för 1-2 personer. Gemensamt fikaru...

Visad

Skaraborgsvägen 21, Centralt

Lokal i entréplan om ca 190 kvm, lämplig för butiksverksamhe...

Visad

Skaraborgsvägen 30, Centrum

Mycket fint kontorshotell med gemensamt pentry, konferensrum...

Visad