Kontor, Skansbrogatan 7, Södermalm, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 52 092 - 816 054 kr/mån
Newsec Kommunikation (142 m) Shopping (22 m) Friskvård (85 m) Restaurang (95 m) Uttagsautomat (346 m) Bank (366 m) Postkontor (356 m) Bilservice (267 m) Parkering (65 m)

Skansbron erbjuder nära 4 000 kvadratmeter genomtänkta, unika kontorslokaler för det moderna företaget. Här sitter ni i kontorslokaler som bidrar till att skapa trivsel och effektivitet. Med plats förca 250 arbetsplatser finns kapacitet att inrymma större företag, något som kan vara svårt att hitta i cityläge. Terrass och sjönära läge. Effektivt läge med bra kommunikationer. Under Skanstullsbron väntar härliga omgivningar och promenadstråk längsmed vattnet....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 658 - 3 997 m²
Adress Skansbrogatan 7
Område Södermalm
Objektsnr 41869470
Lokalguidens estimerade områdeshyra
52 092 - 816 054 kr/mån
950 - 2 450 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Skansbron erbjuder nära 4 000 kvadratmeter genomtänkta, unika kontorslokaler för det moderna företaget. Här sitter ni i kontorslokaler som bidrar till att skapa trivsel och effektivitet. Med plats för ca 250 arbetsplatser finns kapacitet att inrymma större företag, något som kan vara svårt att hitta i cityläge. Terrass och sjönära läge. Effektivt läge med bra kommunikationer. Under Skanstullsbron väntar härliga omgivningar och promenadstråk längsmed vattnet.

Omgivning

I Skansbrons kontorslokaler blir du en del av det intensivt framväxande och kreativa företagande som frodas här på Södermalm. Arkitekter, designers, entreprenörer m.fl har hittat hem i denna del av stan.
Inom räckhåll finns dessutom ett brett utbud av arrangemang inom idrott, kultur och nöjen. Stort kulturutbud. Upplev det ständigt sprudlande restaurang- och utelivet i charmfulla SoFo, med promenadavstånd till Nytorget. Här är lätt att trivas och uppslukas av den gemytliga atmosfären, med små caféer och serveringar.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med tunnelbana (7 min till T-Centralen), bussar runt hörnet och tvärbana inom gångavstånd. Spar tid och kraft genom att ha nära till arbetsplatsen. Ett tillgängligt kontor är attraktivt för både personal och kunder, indirekt marknadsför läget er verksamhet.
Den bilburne resenären tar sig raka spåret vidare ut ur stan med bilen från Söderleden. Få kontor i cityläge har lika goda förutsättningar för framkomlighet med bil. Kring Skansbron finns även gott om cykelbanor och promenadstråk. Goda kommunikationer med tunnelbana, tvärbana och bussar inom gångavstånd. Spar tid och kraft genom att ha nära till arbetsplatsen. Ett tillgängligt kontor är attraktivt för både personal och kunder, indirekt marknadsför läget er verksamhet.

Den bilburne resenären tar sig raka spåret vidare ut ur stan med bilen från Söderleden. Få kontorslägen i citylägen har lika goda förutsättningar för framkomlighet med bil. Kring Skansbron finns även gott om cykelbanor och promenadstråk.

Vi reserverar oss för att skillnader i exempelbilderna kan förekomma mot det slutliga utförandet. För exakta materialval, se rumsbeskrivning i prospekt.

Parkering

Bra möjligheter till parkering finns.

Ringvägen 100, Södermalm

Hyr häftiga och moderna kontorslokaler högt upp i fastighete...

Visad

Ringvägen 100, Södermalm

Hyr kontorslokal i korsningen Götgatan/Ringvägen Här återfi...

Visad

Ringvägen 100, Södermalm

Högst upp i fastigheten med bra läge på Södermalm finner ni ...

Visad