Kontor, Skalholtsgatan 10, Kista, Kista

Fastighets AB Balder Bilservice (129 m) Restaurang (129 m) Shopping (42 m) Friskvård (364 m) Kemtvätt (512 m) Uttagsautomat (620 m) Bank (986 m) Kommunikation (289 m)

Kontorslokal i Kista i i ljus och fräsch miljö på lugn återvändsgata. Möjlighet för korttidskontrakt

Beskrivning

Lokalen erbjuder en mix mellan enskilda kontor och öppet landskap med flertalet konferensrum. I mitten av lokalen finns en ljusgård vilket skapar en öppen och ljus känsla mellan våningarna.

I entrén möts du av en stor välkomnande receptionsyta med möjlighet till spontana möten i loungen. Lokalen har också en stor och välutrustad matdel med plats för ca: 50 personer.

Omgivning

Kontorsfastighet belägen i utkanten av centrala Kista, med bra skyltläge utmed Kymlingelänken och nära påfarten till E4.

Kommunikationer

10 min. promenadavstånd till T-bana Kista samt bussförbindelser till andra delar av norra Stockholm. Snabb access med bil till påfart E4.

Planlösning

Mixad planlösning. Med både öppna ytor och cellkontor. Ljusgårdar på båda sidor av huset ger ett härligt ljusinsläpp. Ytan är fördelad på 3 plan varav det nedersta med fördel kan användas som lageryta.

Parkering

Garageplats. Går att hyra.

Service

All tänkbar närservice finns i Kista Galleria på 10 min. promenadavstånd.Oerhört stort utbud av lunchrestauranger, snabbmatställen, caféer i Kista Galleria.

Skalholtsgatan 10, Kista

Variernade planlösning med stora möjligheter att påverka utf...

Visad

Skalholtsgatan 9, Kista

Öppen planlösning med stort härligt ljusinsläpp och generös ...

Visad

Skalholtsgatan 5, Kista

Hyresgästen erbjuds en flexibel och öppen planlösning med sl...

Visad

Haukadalsgatan 3, Kista

Kontor högt upp i fastigheten med härligt ljusinsläpp. Möjli...

Visad