Butikslokal, Sjupundsgatan 25, Ekebäckshöjd, Göteborg

  • 62 m²
  • Enligt överkskommelse
  • 5 167 - 20 667 kr/mån

Butik med bra skyltläge Ljus och trevilg butikslokal i nyproduktion. Här får ni vara med från början för att skapa just er drömbutik. En möjlighet att skapa en lokal anpassad efter just er verksamhet. Lokalen erbjuder 62 kvm, ingång från gatan med stor exponeringsmöjlighet. Grannar i området är förskola, gym, Ica, en restaurang och äldreboende och flera butikslokaler. Välkomna att kontakta oss för mer information....


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 62 m²
Adress Sjupundsgatan 25
Område Ekebäckshöjd
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt överkskommelse
Objektsnummer 41958160
Områdeshyra 5 167 - 20 667 kr/mån
1 000 - 4 000 kr/m²/år

Beskrivning

Butik med bra skyltläge
Ljus och trevilg butikslokal i nyproduktion.

Här får ni vara med från början för att skapa just er drömbutik. En möjlighet att skapa en lokal anpassad efter just er verksamhet.

Lokalen erbjuder 62 kvm, ingång från gatan med stor exponeringsmöjlighet. Grannar i området är förskola, gym, Ica, en restaurang och äldreboende och flera butikslokaler.

Välkomna att kontakta oss för mer information.

Bostadsfastighet
Vid det väletablerade bostadsområdet Pennygången i Högsbohöjd bygger vi de nya kvarteren Ekebäckhöjd.
Här byggs både hyresrätter och bostadsrätter, alla med närhet till Slottsskogens natur och Majornas myller. Fasaden mot gården är i betong som skiftar i kulörer av grönt, ut mot gatan kläs den av ljust tegel. Variationen mellan sex och åtta våningsplan skapar nivåskillnader med stilfull dynamik. Ut mot Sjupundsgatan har vi byggt ett flertal butikslokaler.

Omgivning
Ett par hundra meter bort hittar du ICA Nära och gymmet STC som flyttat in i nya lokaler i Ekebäckshöjd. ICA Näras butik har ett brett sortiment och erbjuder ett stort och varierat utbud av färdiglagade maträtter. Gymmet STC erbjuder bland annat konditions- och styrketräningsmaskiner, träning med personlig tränare och bastu.

Goda kommunikationer
Goda kommunikationer med bil, buss och cykel tar dig snabbt och smidigt dig runt i området och staden.

Buss 16 och 45

Parkering

Ja


Karta


Bilder på lokalen