Övrig lokal, Sjöhagsvägen 7, Gustavsvik, Västerås

  • 12 m²

Health Office i centrala Västerås.


Lokaltyp Övrig lokal
Total yta 12 m²
Adress Sjöhagsvägen 7
Område Gustavsvik
Kommun Västerås kommun
Våning 2
Objektsnummer 41951194
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Sjöhagsvägen 7. Här har du en unik möjlighet att hyra in dig i Health Office. Eget rum och gemensamma ytor. Kontakta Mats för mer information eller boka en visning.

Övrigt

Här har du en unik möjlighet att hyra ett rum i Corem Health Office som är skapat för dig som terapeut och egenföretagare. Här bedriver du din verksamhet tillsammans med likasinnade. Du har ett eget rum om ca 12 kvm och övriga ytor så som omklädningsrum, kök/pentry, Gym mm delar du med dina kollegor i branschen. 

 

Sjöhagen är beläget intill Lögastrand som är Västerås attraktiva citybeach. Här finns också nybyggda Lögarängsbadet. Här har Corems fastigheterna: Mälarhuset, Icander, Västerås 2:5 och Stensborg företagshotell.

Centralstationen, som finns i centrala Västerås har buss och tågtrafik i alla riktningar. Med en skön promenad längs vattnet når ni centralstationen i Västerås på ca 15 minuter. Vill man åka kommunalt så finns det tre busslinjer som trafikerar området. Det går snabbt och enkelt att komma upp på E18 med bil eller lastbil från Sjöhagen

Det finns goda parkeringsmöjligheter på alla våra fastigheter i Sjöhagen.


Karta


Bilder på lokalen