Kontorshotell, Sjöhagsvägen 2, Västerås

  • 9–25 m²
  • Omgående

Välkommen till FirstOffice Stensborg! Ett trivsamt kontorshotell med närhet till Mälarens strand, cykelavstånd till Västerås Centralstation och kostnadsfri parkering.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 9–25 m²
Adress Sjöhagsvägen 2
Kommun Västerås kommun
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41950414

Beskrivning

Välkommen till FirstOffice Stensborg!

FirstOffice Stensborg är ett kontorshotell för dig som söker det enklare och smidigare alternativet med närhet till Mälarens strand.

Här erbjuder vi privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns totalt 28 rum i storlekarna 9-25 kvm, lämpliga för 1-5 personer.

HÄR INGÅR
- Privata kontorsrum
- Två mötesrum
- Fri parkering
- Wifi
- Städning av gemensamma ytor
- Gott kaffe och te
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

Omgivning

Kontorshotellet har goda kommunikationsmöjligheter med direkt anslutning till Sjöhagsvägen, busshållplats precis utanför samt cykelavstånd till Västerås Centralstation. I området finns även Lögarängsparkens strandpromenad, restauranger, skolor, Lögarängsbadet samt ett trevligt gym.

Övrigt

SOM HYRESGÄST PÅ FIRSTOFFICE blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.


Karta

Bilder på lokalen