Kontor, Sjöängsvägen 2, Norrviken, Sollentuna

  • 179 m²
  • Omgående

Ta chansen! Effektivt, trevligt kontor i Norrvikens företagspark.


Lokaltyp Kontor
Total yta 179 m²
Adress Sjöängsvägen 2
Område Norrviken
Kommun Sollentuna kommun
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41928535

Beskrivning

Vår fastighet i Norrvikens Företagspark ligger naturskönt mitt emellan Stockholm och Arlanda. Vatten och grönska ligger helt nära, och dina grannar är en spännande blandning av företag och entreprenörer med högt kunskapsinnehåll. Här är det lätt att fokusera, samtidigt som läget är mycket strategiskt mellan Stockholm och Arlanda.

Fastigheten är modern med goda ljusinsläpp och flexibel planlösning. Vi kan därför skräddarsy ytor som passar ditt företag exakt. All teknik som ventilation, hissar och el är mycket modern och effektiv.

Omgivning

Precis intill finns vackra skogs- och strövområden. Sjön Norrviken ligger tre minuter bort med härliga badplatser sommartid och en plogad skridskobana vintertid. Du kan inte hitta bättre möjligheter för lunchmotion eller promenadmöten! Bostäder i närheten garanterar också att området är levande och har en bra infrastruktur.

Kommunikationer

Trots det natursköna läget är kommunikationerna förstklassiga.

Med buss: Gott om bussförbindelser tar dig snabbt och smidigt till/från City med en tät tidtabell.

Med pendeltåg: Norrvikens pendeltågsstation ligger endast fem minuters bort till fots. Restid till Stockholm C: 20 minuter.

Med bil: Direkt anslutning till E4, Rotebroleden och Norrortsleden. Arlanda flygplats nås inom 20 minuter.

Planlösning

Trivsamt kontor med cellindelade arbetsplatser. Pentry finns. Kontoret har modulväggar och kan därmed lätt anpassas efter behov.

Parkering

Här finns gott om parkering för besökande och medarbetare. Företag kan också hyra egna parkeringsplatser.

Service

Här finns en ICA-butik och två trevliga restauranger som serverar lunch. I närheten finns också en mycket bra köttbutik. För komplett serviceutbud är du på bara några minuter med bil framme vid Stinsen, Sollentuna C eller Rotebro.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen