Kontor, Sjöängsvägen 1, Norrviken, Sollentuna

  • 621 m²
  • Omgående

Ta nästa steg – utveckla ditt företag med ett modernt kontor i Norrviken precis norr om Stockholm.


Lokaltyp Kontor
Total yta 621 m²
Adress Sjöängsvägen 1
Område Norrviken
Kommun Sollentuna kommun
Våning 1 av 3
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41916933

Beskrivning

Vår fastighet i Norrvikens Företagspark ligger naturskönt mitt emellan Stockholm och Arlanda. Vatten och grönska ligger helt nära, och dina grannar är en spännande blandning av företag och entreprenörer med högt kunskapsinnehåll. Här är det lätt att fokusera, samtidigt som läget är mycket strategiskt mellan Stockholm och Arlanda.

Fastigheten är modern med goda ljusinsläpp och flexibel planlösning. Vi kan därför skräddarsy ytor som passar ditt företag exakt. All teknik som ventilation, hissar och el är mycket modern och effektiv.

Omgivning

Precis intill finns vackra skogs- och strövområden. Sjön Norrviken ligger tre minuter bort med härliga badplatser sommartid och en plogad skridskobana vintertid. Du kan inte hitta bättre möjligheter för lunchmotion eller promenadmöten! Bostäder i närheten garanterar också att området är levande och har en bra infrastruktur.

Kommunikationer

Trots det natursköna läget är kommunikationerna förstklassiga.

Med buss: Gott om bussförbindelser tar dig snabbt och smidigt till/från City med en tät tidtabell.

Med pendeltåg: Norrvikens pendeltågsstation ligger endast fem minuters bort till fots. Restid till Stockholm C: 20 minuter.

Med bil: Direkt anslutning till E4, Rotebroleden och Norrortsleden. Arlanda flygplats nås inom 20 minuter.

Planlösning

Välkommen till denna ljusa och fräscha kontorslokal på 344 kvm i Norrvikens Företagspark. Lokalen har stora kontorsrum samt att det finns möjlighet att skapa öppna ytor för kontorslandskap om så önskas. Pentry med matplats finns och två bra förråd.

Parkering

Här finns gott om parkering för besökande och medarbetare. Företag kan också hyra egna parkeringsplatser.

Service

Här finns en ICA-butik och två trevliga restauranger som serverar lunch. I närheten finns också en mycket bra köttbutik. För komplett serviceutbud är du på bara några minuter med bil framme vid Stinsen, Sollentuna C eller Rotebro.

Skyltläge

Mycket god exponering mot Norrviksleden.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen