Kontor, Singelgatan 8 - 10, Johanneslust, Malmö

  • 746 - 862 m²
  • 46 252 - 53 444 kr/mån

Lokalen har bra och effektiva verkstadsytor med portar som är anpassade för lastbil.


Lokaltyp Kontor
Total yta 746 - 862 m²
Adress Singelgatan 8 - 10
Område Johanneslust
Objektsnummer 41830137
Hyra 46 252 - 53 444 kr/mån
744 kr/m²/år

Beskrivning

Lokalen har bra och effektiva verkstadsytor med flera portar som är anpassade för tyngre verkstadsändamål. Möjligt att ändra till industri eller lagerhantering om så önskas. Tillhörande kontor med nytt pentry anpassas tillsammans med hyresgästen. I källaren kan omklädningsrum m.m. annordnas.

Verkstadsytan är uppskattad till 463 kvm.
Lagerdelen är uppskattad till 143 kvm.
Kontorsytan är uppskattad till 169 kvm.
Källaren är uppskattad till 87 kvm.

Omgivning

Fastigheten ligger i Johanneslust, ett område i huvudsak uppbyggt under tjugo- och trettiotalet med småindustri intill Bulltoftafältet och bostäder bestående av villor och radhus. Till Malmö Centrum är det knappt fyra kilometer.

Kommunikationer

I Malmö är det lätt att ta sig fram och du har nära till det mesta. Från Sturup går buss in till staden på cirka en halv timme. Från Copenhagen Airport/Kastrup tar du tåget genom tunneln och över Öresundsbron till Malmö Central, vilket även det tar cirka en halv timme. Centralstationen ligger mitt i city och är knutpunkt för de gröna busslinjerna som kör täta turer i Malmö. Flera busslinjer passerar fastighetsadressen och tar dig in till Malmö central på cirka 25 minuter.

Service

I Malmö centrum har du över 600 restauranger, caféer och serveringar att välja mellan som erbjuder smaker från världens alla hörn. För den modeintresserade och nöjeslystne finns ett rikt utbud både av shopping och av underhållning. Malmö har ett brett näringsliv med både små och medelstora företag som dominerar. Staden lockar till sig allt fler huvudkontor vilket till största delen beror på det strategiskt geografiska läget med närhet till kunder och leverantörer, tillgång till välutbildad arbetskraft, närhet till Copenhagen Airport/Kastrup, bra infrastruktur och förhållandevis billiga lokaler.Bilder på lokalen