Butikslokal, Silvergatan 4/Kristiandstadsvägen, Hörby

Komfast Öresund Restaurang (823 m) Shopping (991 m) Bilservice (1103 m) Bränslestation (1297 m)

Mitt i Skåne i Hörby ligger denna spektakulära fastighet. Med oslagbart skyltläge mot E22 och handel i närområdet är detta ett superläge för den som vill bedriva någon form av handel. Fastighet med utrymmen för kontor, butik och lager. Planlösningen erbjuder en stor öppen yta med hög takhöjd och stora glaspartier ut mot Kristianstadvägen vilket skapar en unik ljus atmosfär. I direkt anslutning erbjuds en större parkeringsplats som ingår i fastigheten. Lastportar på flera ställen i lokalen. Miss...

Beskrivning

Mitt i Skåne i Hörby ligger denna spektakulära fastighet. Med oslagbart skyltläge mot E22 och handel i närområdet är detta ett superläge för den som vill bedriva någon form av handel.

Fastighet med utrymmen för kontor, butik och lager.
Planlösningen erbjuder en stor öppen yta med hög takhöjd och stora glaspartier ut mot Kristianstadvägen vilket skapar en unik ljus atmosfär.
I direkt anslutning erbjuds en större parkeringsplats som ingår i fastigheten. Lastportar på flera ställen i lokalen. Missa inte denna häftiga lokal ypperlig för handel. Lokalen kan till viss del anpassas efter behov. Välkomna på visning.

Planlösning

Stor öppen yta.
Kontorsdel med pentry. Entresolplan som enkelt kan konverteras till kontor om så önskas.
Flera lastportar som är 3,5 m höga och 3,2 m breda samt en lastport av högre modell som är 4,5 m hög och 4 m bred.

Fabriksgatan 11, Hörby

En stycken lagerhall på 240 kvm med 3 portar med frihöjd på ...

Visad