Kontorshotell, Sigurdsgatan 23, Kungsgärdet, Västerås

  • 9–24 m²
  • Omgående

Välkommen till FirstOffice S7! Ett populärt kontorshotell beläget precis intill Västerås Centralstation med promenadavstånd till city med dess breda serviceutbud av restauranger, butiker och andra akt ...


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 9–24 m²
Adress Sigurdsgatan 23
Område Kungsgärdet
Kommun Västerås kommun
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41950412

Beskrivning

Välkommen till FirstOffice S7!

FirstOffice S7 är ett centralt beläget kontorshotell precis vid Västerås Centralstation med utsikt över hela Västerås.

Här erbjuder vi modernt inredda privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns 24 rum i storlekarna 9-24 kvm, lämpliga för 1-3 personer.

HÄR INGÅR
- Privata kontorsrum
- Ergonomiska kontorsmöbler och förvaringsskåp
- Kopiator och skrivare med fria utskrifter
- Wifi
- Två mötesrum
- Städning
- Parkering
- Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen
- Gott kaffe och te samt frukt
- Reception finns att tillgå i fastighetens huvudentré
- Parkering finns intill fastigheten mot avgift
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

Omgivning

I fastigheten finns en restaurang samt Comfort Hotell Västerås med 149 hotellrum och en trevlig lobby. Längst Sigurdsgatan bildas även ett litet torg i bästa solläge gjort för uteservering och events. I direkt anslutning till fastigheten ligger Västerås Centralstation samt ett flertal av Västerås myndigheter så som Västmanlands Tingsrätt och Skatteverket. På andra sidan järnvägen ligger även Västerås city med sitt breda utbud av butiker, restauranger och andra aktiviteter. Även trevliga promenadstråk längst Mälaren finns inom kort avstånd.

Övrigt

SOM HYRESGÄST PÅ FIRSTOFFICE blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen