Butikslokal, Scheelevägen 5D, Tuna, Lund

  • 114 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 6 650 - 11 400 kr/mån

Ljus, modern och trevlig lokal i markplan med attraktivt skyltläge. Granne med Medicon Village och Ideon Science Park. Snabbt tilltäde möjligt.


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 114 m²
Adress Scheelevägen 5D
Område Tuna
Kommun Lunds kommun
Byggår 2020
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41939684
Områdeshyra 6 650 - 11 400 kr/mån
700 - 1 200 kr/m²/år

Beskrivning

Nu finns möjlighet att etablera er verksamhet med attraktivt skyltläge på Scheelevägen 5D.

Scheele Promenad präglas av en tydlig urban miljö med fina kvaliteter interiört och exteriört. Flera publika lokaler finns i området. En i varje hörn mot Scheelevägen, en i gaveln mot Sparta vid Tunavägen och en inne i området mitt emot Spartas
entré. Denna lokal på 114 kvm lämpar sig för butik, konntor/showroom eller eventuellt café/restaurang i mindre skala.

Lokalen har två entreér och är mycket ljus och trevlig. Snabb inflyttning är möjlig.

Övrigt

ÖVRIGT:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild.

Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in.
CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen