Kontor, Schaktugnsgatan 5, Limhamn, Malmö

  • 242 m²

150 kvm lageryta med markport samt kontor, på plan 2, om ca 92 kvm. Mindre inhägnad markyta kan hyras till-


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 242 m²
Adress Schaktugnsgatan 5
Område Limhamn
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41926922

Beskrivning

Varmt välkommen till Annetorps företagsby. Här finns denna lageryta om ca 150 kvm försedd med port i markplan. På andra våningen finns ett kontorsutrymme om 92 kvm med en härlig takhöjd. Öppen planlösning med avdelat pentry och toalett med dusch

Intill byggnaden ansluter en mindre markyta om ca 120 kvm som kan hyras till. Inhägnad och lämplig för förvaring/parkering. Det finns även goda parkeringsmöjligheter i nära anslutnig till lokalen.

Omgivning

En gång i tiden var Limhamn en egen stad med en framgångsrik industri. Med åren har orten långsamt vuxit samman med Malmö till en välmående stadsdel fylld av levande gator och torg. Limhamn är en småstad i storstaden – en attraktiv plats för boende, företagande och rekreation.

Kommunikationer

Från fastigheten tar det knappt 10 minuter till centrala Malmö. Yttre och Inre Ringvägen ligger i närheten och gör det enkelt att nå ut till de större Europavägarna. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Annetorpsvägen. Föredrar man tåg tar det ca 5 minuter till Hyllie station.

Service

Lunchrestaurang finns inom gångavstånd. För all annan tänkbar service såsom detaljhandel, apotek och bank samt ett större utbud av restauranger finns centrala Limhamn ca 5 minuters körväg från fastigheten.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen