Kontor, Sankt Göransgatan 126, KUNGSHOLMEN, Stockholm

  • 260–540 m²
  • Enligt överenskommelse

Möjlighet att hyra det sista hela våningsplanet för kontor- eller vårdverksamhet i ”Wonna Tower” med dess spektakulära arkitektur!


Lokaltyper Kontor / Övrig lokal
Total yta 260–540 m²
Adress Sankt Göransgatan 126
Område KUNGSHOLMEN
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1920
Renoveringsår 2020
Hiss Ja
Våning 10 av 13
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41933090

Beskrivning

Plan 10 med storslagen utsikt i ett av Stockholms landmärken sedan byggåret 1920 finns fortfarande kvar att hyra. Lokalen kan hyras av både momsade och omomsade verksamheter!

Lokalen kan nyttjas både för kontorsverksamhet alternativt vård och hela planet om totalt ca 540 m² kan avdelas till två lokaler om ca 260 m² respektive ca 280 m². Det finns dock en viss flexibilitet i hur man avdelar planet.

Det är nu sista chansen att etablera sig här i en av Kungsholmens arkitektoniskt sett mest spännande byggnader bestående av 13 våningar ovan mark. Lokalen erbjuder en fantastisk vy över huvudstaden! För den som vill avnjuta utsikten i solsken finns husets takterrass att tillgå för husets hyresgäster där fastighetsägaren kommer att installera ett utekök. För rekreation planeras ett spa med duschar, omklädningsrum och bastu längst ner i huset. På sikt kommer förhoppningsvis även ett café med servering av lättare luncher att öppna i husets entréplan.

Huvudentrén har nyligen anpassats med exklusiva materialval och armaturer, pelare med gulddekorer samt bänkar där man kan slå sig ner. Direkt när man kliver in genom entrén möts hyresgäster såväl som besökare av klassisk musik som gör upplevelsen av huset till något alldeles extra. Tre hissar försörjer huset och även hisskorgarna har anpassats med exklusiva ytskikt.

Bredband: Stokab är anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt att använda sig av fiberoptiskt nätverks samt välja bredbandsleverantör.

OM LOKALEN:
Våningsplanet har en rumsindelad två-korridorslösning med flexibilitet att avdela vissa rum alternativt ta ned vissa mellanväggar om större arbetsrum önskas. Lokalens lite större sida har ett stort allrum med öppen spis samt balkong med en slående utsikt över staden. I lokalens andra ände finns en fransk balkong. Takhöjden mäter ca 2,5 m.

Fastighetsägaren är öppen för att anpassa lokalen för att tillmötesgå den blivande hyresgästens önskemål. Lokalen kommer att hyras ut i nyproduktionsskick vad gäller ytskikt samt standard på våtrum och pentry. Här kommer du att få möjlighet skapa din drömlokal från grunden där medarbetarna definitivt kommer att trivas!

Lokalen passar för både vård- och kontorsverksamheter och den kan även kombineras med företagsboende eller övernattning på plan sju i huset.

Skyltläge: Ja

Omgivning

För den aktive finns, Stadshagens IP och Kristinebergs IP med grus- och gräsplaner samt löparbanor och motionsslinga. I närområdet finns också gott om trevliga promenadstråk längs efter Branhusviken, Karlbers- och Ulvsundasjöns glittrande vatten.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer med kort gångavstånd till Stadshagens tunnelbanestation där blå linje passerar. Det är även gångavstånd till Fridhemsplan med tunnelbanans gröna och röda linje. Busslinje 56 stannar ca 170 m utanför porten och linjerna 1, 3, 4, 54 och 62 passerar Fridhemsplan inom några minuter promenadavstånd från fastigheten.

Parkering

Parkering finns på fastigheten, på angränsande gator enligt stadens tariff samt i kringliggande parkeringshus. Lastkaj för transporter finns. Cykelrum kommer att ordnas i huset och cykelparkering med cykelställ finns utanför huvudentrén.

Service

I närområdet finns både restauranger, bank, post, och all tänkbar service. Inom gångavstånd finns exempelvis Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med all tänkbar service. Många bra och stora matbutiker vid Fridhemsplan samt populära Ica Maxi på Lindhagensgatan 118. Det är även gångavstånd till flera gym för den träningsbenägne.

Närliggande företag

I närheten är bland andra Electrolux och Sankt Görans sjukhus.

Övrigt

ÖVRIGT:

Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst.


Karta
Visa på kartan: