Butikslokal, Sankt Eriksgatan 72, Inom tull, Stockholm

  • 58 m²
  • 7 250 - 23 683 kr/mån

Butikslokal mitt på Sankt Eriksgatan!


Lokaltyper Butikslokal / Kontor
Total yta 58 m²
Adress Sankt Eriksgatan 72
Område Inom tull
Publicerad 2023-11-14
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41963967
Områdeshyra 7 250 - 23 683 kr/mån
1 500 - 4 900 kr/m²/år

Beskrivning

Lokal överlåtes som f.n är barberarsalong.

Övrigt

Upptäck en fantastisk butikslokal på Sankt Eriksgatan 72 i Stockholm!

Med 58 kvm fördelat på två plan är den perfekt för din drömverksamhet.
Fungerar idag som barberarsalong, överlåtes med eller utan inkråm.

Vasastan erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och nöjen. Skapa en unik butiksupplevelse.
Strosa längs gatan och upptäck spännande butiker med mode och specialprodukter. Njut av matäventyr i restauranger med internationella rätter och svensk matlagning. Besök gallerier och teatrar för en dos av kultur. Koppla av i grönområden och parker.


Kontakta oss för mer information, visning och prisförväntan.

Klicka på länken i annonsen för virtuell tour av lokalen.

Vid budgivning skall vinnande bud erlägga 10% av överlåtelseavgiften på anvisat klientmedelkonto i väntan på att få verksamhetheten godkänd av hyresvärden. Vid kontraktskrivning eller annat jämbördigt bindande avtal av lokalen skall resterande belopp erläggas till säljaren. Blir verksamheten ej godkänd av hyresvärden går handpenningen oavkortat tillbaka till köparen.

ANNONSERING

Annonsören reserverar sig för felskrivningar och sådant som ligger utanför annonsörens kontroll vid ett eventuellt övertagande av hyreskontraktet. Såsom hyreshöjningar, villkor för kontraktslängder med mera. Underlaget i annonsen är baserad på befintliga kontrakt och muntliga uppgifter från hyresgästen.

PUL

Genom att maila, ringa eller på annat sätt kontakta Locus Advice för denna annons godkänner ni att vi registrerar er i vårt spekulantregister. Spekulantregistret används för att skicka ut matchningar på andra objekt samt nyhetsbrev.

Vänligen respektera säljarens önskemål om bokad visning.

För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring växeln på 08-558 094 40.

Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00.

Locus Advice är ett fastighetskonsultbolag med fokus på kommersiella fastigheter och lokaler.
Vi arbetar med lokaluthyrning, lokalöverlåtelser samt projektuthyrning. Vi representerar även hyresgäster som vill ha hjälp med sitt lokalsökande.

Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i vår egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter.


Karta