Kontor, Sandhamnsgatan 63, Gärdet, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 310 750 - 612 083 kr/mån
Lokal Direkt Kommunikation (6585 m)

Unik möjlighet att hyra dryga 2000 kvm på ett och samma våningsplan i bästa läge på Gärdet!

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 2 260 m²
Adress Sandhamnsgatan 63
Område Gärdet
Byggår 1966
Våning 1
Objektsnr 41908603
Lokalguidens estimerade områdeshyra
310 750 - 612 083 kr/mån
1 650 - 3 250 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Fastigheten på Sandhamnsgatan 61-65 består av två delvis sammanlänkade kontorsbyggnader som tillsammans hittills omfattat totalt ca 34 000 m² uthyrbar yta. Här håller för närvarande fastighetsägaren på att skapa nyproducerade kontorsytor med en påbyggnad om totalt ca 3 350 m². Kontorsbyggnaderna uppfördes ursprungligen år 1966 och har sedan dess genomgått en omfattande upprustning som resulterat i bl.a. omgestaltade entréer och trapphus, en ny tydlig huvudentré med en förbindelselänk mellan byggnaderna samt ny infrastruktur.

Kommunikationer

Området har utmärkta kommunikationer. Busslinjerna 1, 72 och 76 stannar i nära anslutning till huvudentrén. Gärdets t-bane station finns inom ca fem minuters promenad. Med bil är det enkelt och nära att ta sig ut till E20 och vidare till samtliga av Stockholms större leder. Till Arlanda tar det inte mer än 30 minuter att köra. Trafikplatsen i Värtan ansluter till Norra länkens tunnelsystem och har fått en ny förbindelse till Värtahamnen.

Planlösning

Lokal om ca. 2260m² enligt fastighetsägaren. Lokalen är möjlig att dela av om mindre yta önskas. Planlösningen kommer att anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst och kommer att hyras ut med nya ytskikt. Här kan således kontorsdrömmen bli till verklighet både vad gäller planlösning och materialval. Fastighetsägaren kommer att bygga med flexibla vägg- och glaspartisystem för att kunna tillmötesgå hyresgästens önskemål om planlösningen. Lokalen har modern kyla och ventilation. Fastighetsägaren kommer att iordningställa en gemensam takterrass för husets hyresgäster i huskropp C!

Parkering

Garageplatser finns att hyra i huset i mån av plats.

Service

I fastigheten finns en lunchrestaurang (WKB) samt delikatess- och cateringföretag för hämtmat (Carotte). I gatuplan finns en konferensanläggning med bokningsbara enskilda konferensrum samt en större lokal som kan bokas för företagsevent. För den som cyklar finns det ett omklädningsrum med dusch och bastu i källaren som delas av fastighetens samtliga hyresgäster. Det finns också en träningsanläggning i huset (Hälsokällan). I huvudentrén finns en bemannad reception som erbjuder vissa servicetjänster som tillför ett mervärde för husets hyresgäster. Posten har ett kassakontor i huvudentrén. SATS träningsanläggning inom kort gångavstånd, Gärdets Gatugrill över gatan samt brevlåda utanför porten.

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse. Tidsplanen för närvarande är att kunna erbjuda tillträde tills 1 december 2019. Fastighetsägaren har fri prövningsrätt.

Sandhamnsgatan 63, Gärdet

I bästa läge på Gärdet finns ca 3000 kvm kontor att hyra med...

Visad

Sandhamnsgatan 63, Gärdet

Anpassningsbar lokal finns att hyra i kontorsfastighet som e...

Visad

Sandhamnsgatan 63C, Östermalm

Nyproduktion med två nya kontorsplan.

Visad