Kontor, Sandbogengatan 36, Kungshamn

  • 100 - 1 000 m²
  • Sommar 2018

Sommaren 2018 har Folktandvården gjort sin sista rotfyllning med havsutsikt. De flyttar tillsammans med Närhälsan till nybyggda Hälsans Hus i Kungshamn och lämnar de ljusa och trevliga lokalerna på Sandbogen. Byggnaden rymmer även en restauranglokal som i dagsläget nyttjas som personalmatsal. Här finns storköksutrustning och kylrum för en mindre restaurangverksamhet....


Lokaltyp Kontor
Total yta 100 - 1 000 m²
Adress Sandbogengatan 36
Hiss Ja
Tillgänglighet Lastbil
Våning 1 & 2
Tillträde Sommar 2018
Objektsnummer 41882737

Beskrivning

Sommaren 2018 har Folktandvården gjort sin sista rotfyllning med havsutsikt. De flyttar tillsammans med Närhälsan till nybyggda Hälsans Hus i Kungshamn och lämnar de ljusa och trevliga lokalerna på Sandbogen.

Byggnaden rymmer även en restauranglokal som i dagsläget nyttjas som personalmatsal. Här finns storköksutrustning och kylrum för en mindre restaurangverksamhet.

Omgivning

På Sandbogen omges du av båtliv och har från kontorsrum och personalmatsal en unik havsutsikt.

Kommunikationer

På hamnplan finns gott om parkeringar och bussar för både regionala och lokala destinationer finns på gångavstånd. Lokalen nås för ovanlighetens skull med båt.

Planlösning

Enskilda kontorsrum samt större ytor för kontorslandskap, fysisk aktivitet, omklädningsrum och personalutrymmen. Se bifogad ritning.

Parkering

ja

Service

All tänkbar närservice finns på gångavstånd i Kungshamns centrum

Vägbeskrivning

Vid foten av Smögenbron. Se vägbeskrivning på Google Maps:

Skyltläge

Utmärkt exponering mot vattnet.

Närliggande företag

Folktandvården, Närhälsan, Feldt's Fisk & Skaldjur.

Uppvärmning

Direktverkande el

Övrigt

Området Sandbogen genomgår en planändring med målsätting att bygga bostäder. Kontakta Skeppsviken för mer information om vad det innebär vid eventuell förhyrning.


Bilder på lokalen