Kontor, S Förstadsgatan 2, Centrum, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 143 000 - 187 000 kr/mån
Vasakronan AB Friskvård (29 m) Shopping (19 m) Restaurang (8 m) Uttagsautomat (440 m) Kemtvätt (118 m)

Välkommen till Delfinen 12, en av Malmös vackraste fastigheter.  Här kan vi erbjuda en rumsindelad lokal med stora luftiga rum, generös takhöjd och fint ljusinsläpp. Detaljer som parkettgolv, spegeldörrar och bröstpanel bidrar till att skapa en härlig atmosfär. Lokalen har ett öppet pentry med tillhörande matplats, fem toaletter varav en HWC och två balkonger med utsikt över kanalen och Södertull. Här har du ditt kontor mitt på gågatan med lunchrestauranger, folkliv och vimmel precis utanför dör...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 880 m²
Adress S Förstadsgatan 2
Område Centrum
Renoveringsår 1908/1995/2007
Objektsnr 41848912
Lokalguidens estimerade områdeshyra
143 000 - 187 000 kr/mån
1 950 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Välkommen till Delfinen 12, en av Malmös vackraste fastigheter.  Här kan vi erbjuda en rumsindelad lokal med stora luftiga rum, generös takhöjd och fint ljusinsläpp. Detaljer som parkettgolv, spegeldörrar och bröstpanel bidrar till att skapa en härlig atmosfär. Lokalen har ett öppet pentry med tillhörande matplats, fem toaletter varav en HWC och två balkonger med utsikt över kanalen och Södertull. Här har du ditt kontor mitt på gågatan med lunchrestauranger, folkliv och vimmel precis utanför dörren. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Omgivning

Läget vid Södertull/S Förstadsgatan är strategiskt perfekt med butiker och restauranger direkt utanför dörren. Här har du ditt kontor mitt i händelsernas centrum!

Kommunikationer

Det tar två minuter att gå till Gustav Adolfs torg och knappt tio minuter att gå till Centralstationen eller Station Triangeln där du har tillgång till alla kommunikationer; bussar, pågatåg, regionaltåg och X2000 samt flygbuss till Sturup.

Parkering

Enstaka platser finns i parkeringsgarage i intilliggande fastighet. P-huset Anna och Citygaraget ligger inom gångavstånd.

Service

Precis utanför dörren finns butiker, restauranger och all annan tänkbar service.

Uthyrare & kontaktpersoner

Artiklar om Vasakronan AB

Drottninggatan 38, Centrum

Med egen ingång från gården på Drottninggatan 38 ligger den ...

Visad

Drottninggatan 38, Centrum

Välkommen till ett kontor perfekt för det nystartade företag...

Visad

Södra Förstadsgatan 4, Centrum

Modernt kontor i 2 plan, interntrappa finns. Väljer du hela ...

Visad