Butikslokal, Sörredsplatsen, Göteborg, Torslanda

  • 110 - 144 m²

I Volvo Cars hjärta av Torslanda finns nu tre lediga lokaler storlekar mellan 110 och 144 kvm. Lokalerna anpassas efter önskemål av tillträdande hyresgäst. Ytorna passar bra som både kontor- och butikslokal. Här sitter ni i ett av Sveriges viktigaste industriområde som andas innovation, design och miljö!...


Lokaltyper Butikslokal / Utställning / mässa / Kontor
Total yta 110 - 144 m²
Adress Sörredsplatsen
Område Göteborg
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41867040

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

I Volvo Cars hjärta av Torslanda finns nu tre lediga lokaler storlekar mellan 110 och 144 kvm. Lokalerna anpassas efter önskemål av tillträdande hyresgäst. Ytorna passar bra som både kontor- och butikslokal. Här sitter ni i ett av Sveriges viktigaste industriområde som andas innovation, design och miljö!

Omgivning

Lokalen är belägen centralt i Volvo Cars område i Torslanda. Volvo är en av Sveriges viktigaste industrier och här finns flera aktiviteter för besökare - rundtur i fabriken, provkörning av de senaste
senaste Volvo-bilarna samt guidad tur i Brand Experience Centre, där Volvo berättar om sina visioner för konnektivitet, säkerhet, design och miljön. Området drar till sig över 20 000 besökare varje år som åker på fabriksturer i Volvos område.

Kommunikationer

Lokalen når du med både kollektivtrafik och bil. Hållplats Volvo City trafikeras av ett flertal busslinjer och ligger nära lokalen.

Planlösning

Anpassningsbar.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!