Kontor, Södra Tullgatan 4, Centrum, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 53 625 - 70 125 kr/mån
Vasakronan AB Friskvård (15 m) Shopping (2 m) Restaurang (35 m) Uttagsautomat (325 m) Kommunikation (285 m) Bank (153 m)

Högst upp i huset med en fantastisk utsikt över Malmö finns nu denna lokal på 330 kvm ledig. I entrén möts du av en trevlig loungeyta och fyra mötesrum i varierande storlek. Lokalen har blandad planlösning med två storrum och fyra enskilda kontorsrum. Centralt i lokalen ligger ett öppet pentry med matplats. Lokalen har genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Fönster i alla fyra väderstreck ger en ljus och luftig känsla. Här har du ditt kontor mitt i händelsernas centrum. Läget vid Södertull ge...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 330 m²
Adress Södra Tullgatan 4
Område Centrum
Renoveringsår 1961/2000
Tillträde 20170501
Objektsnr 41863495
Lokalguidens estimerade områdeshyra
53 625 - 70 125 kr/mån
1 950 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Högst upp i huset med en fantastisk utsikt över Malmö finns nu denna lokal på 330 kvm ledig. I entrén möts du av en trevlig loungeyta och fyra mötesrum i varierande storlek. Lokalen har blandad planlösning med två storrum och fyra enskilda kontorsrum. Centralt i lokalen ligger ett öppet pentry med matplats. Lokalen har genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Fönster i alla fyra väderstreck ger en ljus och luftig känsla. Här har du ditt kontor mitt i händelsernas centrum. Läget vid Södertull ger dig närhet till Malmös alla butiker och restauranger. Runt hörnet ligger Gustav Adolfs Torg med bra bussförbindelser. Välkommen att kontakta oss för mer information om objektet eller för att boka en visning!

Omgivning

Fastigheten är belägen där Södra Förstadsgatan möter Gustav Adolfs Torg. Fastigheten har utsikt mot kanalen och "Spanska Trappan" i Malmö.

Kommunikationer

Från Södertull går du till Centralstationen och Station Triangeln på tio minuter då Södertull ligger mitt emellan Citytunnelns två stationer i Malmö. Med andra ord når du på ett smidigt sätt hela Öresundsregionen via pågatåg, regionaltåg och buss. Till Kastrups flygplats tar det 14 minuter med tåg

Parkering

Parkeringsgarage finns både i huset och i P-husetAnna och Citygaraget.

Service

Här har du ditt kontor mitt i händelsernas centrum. Läget vid Södertull är strategiskt perfekt med butiker och restauranger precis utanför dörren. Alldeles utanför huset rinner kanalen där du kan slå dig ned på trapporna för en fika eller bara för att njuta av solen.

Uthyrare & kontaktpersoner

Artiklar om Vasakronan AB

Södra Tullgatan 4, Centrum

På 9e våningen på Södertull kan vi erbjuda en fin kontorslok...

Visad

Kanalgatan 3, Centrum

Nu finns det möjlighet att hyra ett litet, yteffektivt konto...

Visad

Södra Tullgatan 4, Centrum

Mitt på Södertull kan vi nu erbjuda en butikslokal i två pla...

Visad