Kontor, Södra Stapelgränd 4, Västra Hamnen, Malmö

  • 248 m²


Lokaltyp Kontor
Total yta 248 m²
Adress Södra Stapelgränd 4
Område Västra Hamnen
Kommun Malmö kommun
Byggår 2012
Objektsnummer 41869848

Beskrivning

Välkommen till en modern och yteffektiv lokal på Södra Stapelgränd 4. Här har vi ett kontor på 248 kvm som du kan hyra med inflyttning på en gång. Kontoret ligger i gatuplan med egen ingång. Planlösningen är öppen och har plats för en sisådär 16-20 arbetsplatser lite beroende på hur du väljer att möblera. Det finns också ett stort pentry, ett konferensrum och tre mindre samtalsrum.  Fastigheten är miljömärkt, BREEAM Excellent, vilket innebär mycket högt ställda krav på energiförbrukning och minimal påverkan av vår miljö under husets livscykel. Så långt allt gott. Men till det kan också adderas flera lunchrestauranger, livsmedelsbutik, gym och träningsanläggningar och gångavstånd till Dockan och havet. Drömmen om lunchpromenaden och fotsvalka i havet en varm sommardag är inte långt ifrån verklighet.  Flexibel hyrestid för dig som vill känna in lokalen och läget   Om du inte är övertygad så tycker vi ändå att du ska prova - både läget och lokalen. Därför erbjuder vi den här lokalen med ett flexibelt avtalstid. Vi tecknar ett löpande 6 månaders kontrakt med 3 månaders uppsägningstid. Vi kan såklart även teckna ett traditionellt avtal på tre eller fem år om du på en gång känner att detta är ett kontor för dig. Det bestämmer du. 
Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning! 

Hyra: 56 000

Kommunikationer

Från Koggen tar du dig till Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Stortorget - 15 minuter Citytunneln - 5 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida. I nära anslutning till fastigheten finns hyrcyklar via Malmö by bike. På Malmö by bikes hemsida finns karta med tillgängliga stationer och cyklar i realtid. 

Parkering

Runt huset finns ett antal parkeringsplatser som hyrs ut till hyresgästerna i fastigheten. Parkeringsplatserna administreras av Apcoa Parkering Sverige AB. Om du redan hyr plats på parkeringen och vill utöka antalet platser eller byta plats, vänligen maila vasakronan@apcoa.se . Om du vill rapportera en felparkerad bil, ring 08-55630670 (tonval 3) Nya kunder kontaktar Apcoa på vasakronan@apcoa.se , på 08-55630670 (tonval 1) eller via chatt på www.apcoa.se . Mer information finns även tillgänglig på deras hemsida

Service

På gångavstånd till fastigheten finner du många lunchalternativ. Det finns både restauranger, caféer och matbutiker för de dagar du lämnat matlådan hemma. I området finns även butiker och gym.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen