Kontor, Södra Larmgatan 8, Centrum, Göteborg

  • 200 m²
  • 2022-09-01 eller enligt överenskommelse
  • 56 667 kr/mån

Kontorslokal med det lilla extra – synliga takbjälkar, takfönster och entré via hiss på Södra Larmgatan 8 i centrala Göteborg


Lokaltyp Kontor
Total yta 200 m²
Adress Södra Larmgatan 8
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde 2022-09-01 eller enligt överenskommelse
Objektsnummer 41936505
Hyra 56 667 kr/mån
3 400 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Om lokalen
Fantastisk kontorslokal mitt i centrala Göteborg om ca 200 m² med det lilla extra. Lokalen är belägen högst upp i huset med snedtak, takfönster och synliga takbjälkar. Planlösningen erbjuder en större öppen arbetsyta samt tre stycken inglasade kontors/konferensrum. Lokalen är placerad inom vallgraven med både buss- och spårvagnskommunikationer runt hörnet och har modern ventilation med kyla samt entre med hiss som går rakt in i lokalen.

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkomna att boka in en tid för visning!

Fastighetsinformation
Äldre fastighet som Svenska Hus renoverat mycket varsamt. Originalfärger och gamla detaljer är i denna fastighet smakfullt mixade med nytänkande och unika lösningar. Fastigheten inrymmer butikslokaler, kontorslokaler och ett fåtal lägenheter i 4 våningar.

Kommunikationer
Spårvagnar och bussar precis utanför dörren. Gångavstånd till Centralstationen.

Omgivning
Fastigheten ligger mellan Domkyrkan och Grönsakstorget. Nära kanalen och gröna områden. Hela Göteborgs centrum med dess utbud av butiker, restauranger och annan service.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen