Kontor, Södra Kyrkogatan 4, Centrala Helsingborg, Helsingborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 43 846 - 59 321 kr/mån
Executive Property Europe AB Friskvård (6 m) Restaurang (29 m) Shopping (72 m) Bank (91 m) Uttagsautomat (134 m) Kommunikation (190 m) Parkering (551 m)

Flytta in i en helt unik kontorslokal alldeles intill Öresund och med utsikt över Helsingborgs takåsar i fastigheten Unionen på 619 kvm och våning 7!

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 619 m²
Adress Södra Kyrkogatan 4
Område Centrala Helsingborg
Byggår 1971
Renoveringsår 2014
Hiss Ja
Våning 7 av 7
Objektsnr 41867708
Lokalguidens estimerade områdeshyra
43 846 - 59 321 kr/mån
850 - 1 150 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Flytta in i en helt unik lokal alldeles intill Öresund och med utsikt över Helsingborgs takåsar i kvarteret Unionen, ett stenkast från Helsingborgs central Knutpunkten. Kvarteret ligger i det som på senare tid kommit att kallas för Gamla stan. Bebyggelsen runt om är blandad med kontor, butiker och bostäder. Här finns flera trevliga restauranger såsom Gastro, Pinchos, Kitchen & Table m fl. Precis i närheten finns också butikerna på Bruksgatan, mysiga caféer, banker och närheten till vattnet. Även med det centrala läget finns det goda parkeringsmöjligheter med ett stort garage i samma fastighet med flera tillhörande platser på taket eller inomhus för de som önskar - www.parkeringshusetunionen.se.

Kommunikationer

Ca 3 min till Knutpunkten

Planlösning

Kontorets nuvarande planlösning är uppdelad med mindre samtal- och kontorsrum i kombination med konferens-, arkiv- och kopieringsrum. Kontoret är idag på ca 619 kvm och är fullt anpassningsbart efter er verksamhet alt att vi delar upp lokalen i två lika stora delar om ca 260 kvm per styck med separata toaletter och kök - vi lyssnar till era idéer...

Parkering

Direktaccess till Parkeringshuset Unionen - www.parkeringshusetunionen.se

Service

Ca 3 min promenad till Coop på Järnvägsgatan

Skyltläge

Stora entréfönster finns i den gemensamma entrén men det ges också möjligheten till att synas på andra sätt där - vi lyssnar till era idéer...

Närliggande företag

Lexmark, DC Collage/Hermods, Stureplanskliniken, Helsingborgs Raketklubb, Restaurang Pinchos m fl

Möllegränden 7 / Bruksgatan 16, Centrum

Hörnlokalen på Bruksgatan/Möllegränden på 195 kvm och fullt ...

Visad

Möllegränden / Bruksgatan, Centrum

Hörnlokalen på Bruksgatan/Möllegränden med sina 22 skyltföns...

Visad