Butikslokal, Södra Hunnetorpsvägen 54 - 56, Adolfsberg, Helsingborg

Hyra 7 067 kr/mån
Kungsleden Fastighets AB Restaurang (0 m) Friskvård (0 m) Postkontor (13 m) Shopping (35 m) Kommunikation (49 m) Bränslestation (625 m) Bilservice (1945 m)

Möjlighet att starta nytt i en mindre lokal där det tidigare varit café. Varför inte forsätta på samma bana eller kanske öppna butik. Möjligheterna finns i ett område där mycket folk passerar dagligen ...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Butikslokal
Total yta 106 m²
Adress Södra Hunnetorpsvägen 54 - 56
Område Adolfsberg
Objektsnr 41838871
Hyra
7 067 kr/mån
800 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Möjlighet att starta nytt i en mindre lokal där det tidigare varit café.
Varför inte forsätta på samma bana eller kanske öppna butik. Möjligheterna finns i ett område där mycket folk passerar dagligen.

Omgivning

Fastigheten ligger centralt i Adolfsberg, ett område som inkluderar bostadsområdena Ragnvalla och Västergård och som till största delen består av flerbostadshus i två till tre våningar.

Kommunikationer

Med fem kilometer till Helsingborgs centrum tar resan med bil cirka fem minuter. Kommunalt tar du dig med busslinjerna 3 och 7samma sträcka på cirka 20 minuter. Helsingborg har mycket goda kollektivtrafikförbindelser. Det unika läget precis där sundet är som smalast har gjort Helsingborg synonymt med vägen ut i Europa och färjetrafiken är idag lika levande som den var innan bron byggdes. Idag kan resenärer åka över sundet med tre olika färjelinjer som avgår åtta gånger per timme. Helsingborg har ett väl utbyggt stadsbussnät och även goda kontakter med närliggande tätorter. Helsingborgs Centralstation Knutpunkten har direktavgångar till Göteborg och Lund/Malmö under de flesta av dygnets timmar och Stockholmsresenärer ansluter till stambanan i Hässleholm. Helsingborg har tre flygplatser inom räckhåll. En av Europas största flygplatser, Kastrup, ligger på bara en dryg timmes avstånd, via antigen Helsingör eller via Öresundsbron. För resor inom Sverige finns Ängelholm-Helsingborgs flygplats som tar resenärer norrut. Sturup har både internationell och nationell flygtrafik och fungerar som en av landets viktigaste charterflygplatser.

Service

Längs med Hunnetorpsvägen ligger områdets servicefunktioner, fritidsgården Slottet, Adolfsbergskyrkan och en bit längre in från vägenområdets Adolfsbergsskolan, en F–6-skola.I Helsingborgs city finns över 500 butiker, 160 restauranger och kaféer plus ett brett kulturutbud inom gångavstånd. Helsingborg är Sveriges nionde största stad och en av de äldsta - över 900 år. Här finns allt från den bästa shoppingen med design- och modebutiker till gourmetrestauranger och mysiga fikaställen. Helsingborg, som är i ett spännande utvecklingsskede med många utvecklingsprojekt på gång, har ambitionen att skapa den framtida attraktiva staden med en ökad helhetskänsla och gemensam Helsingborgsidentitet.

Artiklar om Kungsleden Fastighets AB