Lagerlokal, Södra Hamnvägen 8, Industriområde, Trollhättan

  • 1 000 - 6 000 m²
  • Omgående.

Modernt lager mellan Göteborg och Oslo på 6000m2. Lastning till järnväg, bil och båt.


Lokaltyper Lagerlokal / Logistiklokal
Total yta 1 000 - 6 000 m²
Adress Södra Hamnvägen 8
Område Industriområde
Kommun Trollhättans kommun
Tillträde Omgående.
Objektsnummer 41906742

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

6000m2 lager i Trollhättan med direkt anslutning till tre trafikslag, bil, båt och tåg. Lastning/lossning kan ske direkt in från tågset inne i fastigheten. Takhöjd på 10m för 3000m2, resterande 3000m2 har en takhöjd på 9m. Anläggningen är fullsprinklad enligt NFPA. Golvbärighet på 4 ton/m2.
Lediga ytan kan ev. delas i två separata lokaler om 3.000 m2 vardera.
Behöver du sedan logistiktjänster av professionell 3PL leverantör tittar vi gärna på en effektiv lösning för just dina specifika krav.


Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information samt visning!

Omgivning

Stallbacka industriområde ligger 1 km norr om Trollhättans centrum. På norra delen av Stallbacka ligger fyrstads-regionens största företag, GKN Aerospace Sweden (tidigare Volvo Aeros flygmotorfabrik, tidigare Flygmotor AB). Av de andra företagen på Stallbacka kan nämnas Parker Hannifin, Sansera, Coor Service Management, Vicura AB och EDS Sweden AB. Ännu längre norrut hittar vi SAAB fabriken, som idag ägs och drivs av NEVS.

Kommunikationer

Denna unika placering ger möjlighet till tre transportslag för logistik, lastbil, tåg och båt. Här möts E45, riksväg 44 och som även korsar Göta älv. Vidare ligger Trollhättans flygplats 3km bort, med flera avgångar till Stockholm per dag.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!Bilder på lokalen