Kontor, Södra Gubberogatan 4, Gårda, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 291 667 - 687 500 kr/mån
Wallenstam AB (publ) Restaurang (226 m) Friskvård (39 m) Grönområde (533 m) Shopping (280 m) Kemtvätt (442 m) Bilservice (443 m) Kommunikation (111 m) Bank (588 m) Uttagsautomat (587 m) Bränslestation (480 m) Parkering (186 m)

Här finns möjlighet att hyra ett helt trapphus, från bottenplan till plan 6. Önskar du mindre ytan har du här chansen att skräddarsy ditt kontor på något av våningsplanen då du kan hyra från 400-6000kvm. Moderna och ljusa kontorslokaler med en flexibel planlösning som idag är en mix av enskilda kontorsrum och öppna landskap, uppbyggda med pelare som gör det lätt att förändra. Vi anpassar lokalerna efter era önskemål. Pausutrymmet ligger avskilt med en dörr som leder direkt ut till en gemensam...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 5 000 m²
Adress Södra Gubberogatan 4
Område Gårda
Objektsnr 41860598
Lokalguidens estimerade områdeshyra
291 667 - 687 500 kr/mån
700 - 1 650 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Här finns möjlighet att hyra ett helt trapphus, från bottenplan till plan 6. Önskar du mindre ytan har du här chansen att skräddarsy ditt kontor på något av våningsplanen då du kan hyra från 400-6000 kvm.

Moderna och ljusa kontorslokaler med en flexibel planlösning som idag är en mix av enskilda kontorsrum och öppna landskap, uppbyggda med pelare som gör det lätt att förändra. Vi anpassar lokalerna efter era önskemål. Pausutrymmet ligger avskilt med en dörr som leder direkt ut till en gemensam terrass.

Drifttekniken i lokalerna har hög standard och bäddar för ett bra klimat. Bredband är framdraget i fastigheten. Du hittar ett urval av olika planskisser nedan.

Kommunikationer

Läget är lättillgängligt för såväl anställda som besökare, dels ligger det nästgårds med centrala Göteborg. Med bil kommer man i stort sett direkt till Gårda från de stora vägarna. Det går snabbt och lätt att hitta. Området ligger också nära centralstationen och förbindelserna via kollektivtrafik är goda. Det är inte heller några problem att hitta parkering, garage finns under de fastigheter där vi erbjuder lokaler. Dessutom finns parkeringshus och gott om parkeringsplatser.

Södra Gubberogatan 4, Lunden

Här finns möjlighet att hyra ett helt trapphus, från bottenp...

Visad

Södra Gubberogatan 4, Göteborg

Moderna och ljusa kontorslokaler med en flexibel planlösning...

Visad

Södra Gubberogatan 8, Göteborg/Gårda

Moderna och ljusa kontorslokaler på andra våning. Flexibel p...

Visad

Södra Gubberogatan 4, Göteborg/Gårda

Moderna ochn ljusa kontorslokaler med flexibel planlösning. ...

Visad