Kontor, Södra Gubberogatan 4, Gårda, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 666 667 - 1 125 000 kr/mån
Wallenstam AB (publ) Friskvård (0 m) Restaurang (37 m) Parkering (52 m) Kommunikation (111 m) Shopping (280 m) Bränslestation (317 m) Kemtvätt (442 m) Bilservice (443 m) Grönområde (533 m) Uttagsautomat (587 m) Bank (588 m)

Här finns möjlighet att hyra ett helt trapphus, från bottenplan till plan 6. Önskar du mindre ytan har du här chansen att skräddarsy ditt kontor på något av våningsplanen då du kan hyra från 400-6000kvm. Moderna och ljusa kontorslokaler med en flexibel planlösning som idag är en mix av enskilda kontorsrum och öppna landskap, uppbyggda med pelare som gör det lätt att förändra. Vi anpassar lokalerna efter era önskemål. Drifttekniken i lokalerna har hög standard och bäddar för ett bra klimat. Br...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 5 000 m²
Adress Södra Gubberogatan 4
Område Gårda
Objektsnr 41860598
Lokalguidens estimerade områdeshyra
666 667 - 1 125 000 kr/mån
1 600 - 2 700 kr/m²/år
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Här finns möjlighet att hyra ett helt trapphus, från bottenplan till plan 6. Önskar du mindre ytan har du här chansen att skräddarsy ditt kontor på något av våningsplanen då du kan hyra från 400-6000 kvm.

Moderna och ljusa kontorslokaler med en flexibel planlösning som idag är en mix av enskilda kontorsrum och öppna landskap, uppbyggda med pelare som gör det lätt att förändra. Vi anpassar lokalerna efter era önskemål.

Drifttekniken i lokalerna har hög standard och bäddar för ett bra klimat. Bredband är framdraget i fastigheten. Du hittar ett urval av olika planskisser nedan.

Kommunikationer

Läget är lättillgängligt för såväl anställda som besökare, dels ligger det nästgårds med centrala Göteborg. Med bil kommer man i stort sett direkt till Gårda från de stora vägarna. Det går snabbt och lätt att hitta. Området ligger också nära centralstationen och förbindelserna via kollektivtrafik är goda. Det är inte heller några problem att hitta parkering, garage finns under de fastigheter där vi erbjuder lokaler. Dessutom finns parkeringshus och gott om parkeringsplatser.

Södra Gubberogatan 4, Gårda

Moderna ochn ljusa kontorslokaler med flexibel planlösning. ...

Visad

Anders Personsgatan 14, Gårda

Lokalen är belägna på pla...

Visad

Källhusgatan 2, Gårda

Detta nybyggda speciella ...

Visad

Anders Personsgatan 18, Norra Gårda

Söker du tillfällig lokal? Då har vi lösningen! Nu har vi gl...

Visad