Kontor, Södra Förstadsgatan 54, Triangeln, Malmö

  • 1 450 m²
  • Enligt överenskommelse

Akelius har nu en yta om ca 1450kvm ledig för uthyrning på plan 2 på hörnet Södra Förstadsgatan / Spångatan, ovanför Hemköp, Burger King och MIO. Ytan kommer att anpassas till ett toppmodernt kontor där ny hyresgäst kan vara med och påverka såväl planlösning som materialval. Kontoret har egen entré från Södra Förstadsgatan med hiss med vilken man når kontoret, entréplan/gatuplan och fastighetens parkeringsgarage. Fastigheten har en bra mix av olika verksamheter med kontor, handel och restaurange...


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 450 m²
Adress Södra Förstadsgatan 54
Område Triangeln
Renoveringsår 2019
Hiss Ja
Tillgänglighet Ja
Våning 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41918592

Beskrivning

Akelius har nu en yta om ca 1450kvm ledig för uthyrning på plan 2 på hörnet Södra Förstadsgatan / Spångatan, ovanför Hemköp, Burger King och MIO. Ytan kommer att anpassas till ett toppmodernt kontor där ny hyresgäst kan vara med och påverka såväl planlösning som materialval. Kontoret har egen entré från Södra Förstadsgatan med hiss med vilken man når kontoret, entréplan/gatuplan och fastighetens parkeringsgarage. Fastigheten har en bra mix av olika verksamheter med kontor, handel och restauranger.
I området finns gott om restauranger, Triangelns köpcentra och gågatan för shopping, och flertalet matbutiker.
Runt hörnet ligger Citytunnelns Triangelstation där man tar sig till t.ex. Kastrup på ca 15min.
Kan det vara något för er? Kontakt mig gärna för mer info.

Omgivning

Fastigheten är belägen vid toppläget Triangeln. Här finns ett rikt restaurangliv, Triangelns köpcenter för shopping, flertalet matbutiker, goda parkeringsmöjligheter, Citytunnelns Triangelstation, gågatan, Magistratsparken m.m.

Kommunikationer

Så väl bussförbindelser som tågförbindelser är goda med bussnavet kring Triangelns köpcenter samt Ciytunnelns Tringelnstation runt hörnan varifrån man tar sig till t.ex. Kastrups flygplats på ca 15min.

Parkering

Ja


Bilder på lokalen