Kontor, Södra Förstadsgatan 35, Centrum, Malmö

  • 540 m²
  • 20230901


Lokaltyp Kontor
Total yta 540 m²
Adress Södra Förstadsgatan 35
Område Centrum
Publicerad 2023-09-22
Kommun Malmö kommun
Byggår 1989
Renoveringsår 2013
Tillträde 20230901
Objektsnummer 41917399

Beskrivning

Denna lokal ger er chansen att flytta in i en nyrenoverad och snygg lokal centralt i Malmö nära allt. Som hyresgäst har ni nu möjlighet att sätta er prägel genom att vara med och påverka disposition, materialval och ytskikt. Här kan ytorna till exempel bestå av en mixad planlösning med luftiga kontorslandskap som blandas med rum för ostört arbete eller möten, sköna pausytor och ett snyggt inbjudande kök. Bilder för inspiration hittar ni här i bildgalleriet.
Fastighet i levande kvarter nära till kommunikationer och grönområden Här i Triangelkvarteren sitter ni centralt med ett stort utbud med hela 140 butiker, restauranger, gym, frisörer och all tänkbar service i samma byggnad. Och på några minuter når ni vackra Pildammsparken för en paus, kanske ett promenadmöte eller en löprunda. Utanför dörren ligger Triangelns tågstation, stadsbuss och ska du med flyget så stannar bussen precis utanför. För den som behöver ta bilen till jobbet finns tillgång till parkeringshus som är öppet dygnet runt.
Här blir vardagslivet smidigt och trivsamt tillsammans med kunder och kollegor. Läs mer om Kontorsläge Triangeln. Komplettera kontoret med flexibla arbetsplatser I samma fastighet slår Arena Coworking upp portarna 2023. Arena är en supermodern version, och en förlängning av det egna kontoret. Läs mer på vasakronan.se/arena
Välkommen att boka visning och få inspiration!

Kommunikationer

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Gustav Adolfs Torg - 10 minuter Stortorget - 12 minuter Centralstationen - 20 minuter Södervärn - 10 minuter Citytunneln station Triangeln - 0 minuter  Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.

Parkering

Triangelns P-hus är ett ljust och lättparkerat P-hus som är öppet alla dagar 00-24. Parkeringsinfarterna hittar du på Pildammsvägen samt på S:t Johannesgatan/Friisgatan. Här finns 820 parkeringsplatser torrt och ljust under jord och du tar dig enkelt upp till köpcentret från P-huset. Triangelns P-hus drivs av APCOA och är ett bomlöst parkeringshus (sedan 2022-07-01). Vårt P-system heter ”Park & Go” och är precis så enkelt som det låter. Park & Go innebär att kameror tar en bild av bilens nummerskylt när man kör in, och när man lämnar och man debiteras endast för den tid bilen har stått i P-huset. Man kan betala på tre olika sätt: - Via apparna ” Parkster och Easy park ” - Direkt i betalstationerna intill våra entréer i garaget. - Man kan välja att ”bara” köra direkt ut, och betala inom 72 timmar via https://betala.apcoa.se/ Om betalning inte sker inom 72 timmar på något av ovanstående sätt, skickas en faktura till den registrerade ägaren av bilen. För att komma in i Triangelns P-hus efter 24.00 behöver du gå till Rådmansgatan 12. Vid frågor, kontakt APCOA kundtjänst: vardagar 08.00-16.30 Telefon: 08-556 306 70 , eller via www.apcoa.se/kontakta-oss

Service

Triangeln och området runt om Triangeln har ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och annan service.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen