Kontor, Södra Förstadsgatan 22, Centrum, Malmö

  • 122 m²
  • 20190909
  • 19 317 - 27 450 kr/mån

Smart & Klart är kontorskonceptet för dig som vill flytta in snabbt och enkelt. Här får du nyckeln i din hand efter digital signering av avtalet och kan flytta in dagen efter. Avtalet är flexibelt medendast 1 månads uppsägning. Inredning, möbler, porslin, wifi, kaffemaskin, kaffe - ja, det mesta som du behöver på kontoret är redan på plats. Det är bara människorna som saknas. Kontoret är ljust och öppet med arbetsplatserna placerade vid fönsterna med härlig utsikt över gågatan. Centralt i loka...


Lokaltyp Kontor
Total yta 122 m²
Adress Södra Förstadsgatan 22
Område Centrum
Byggår 1938
Tillträde 20190909
Objektsnummer 41829641
Områdeshyra 19 317 - 27 450 kr/mån
1 900 - 2 700 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Smart & Klart är kontorskonceptet för dig som vill flytta in snabbt och enkelt. Här får du nyckeln i din hand efter digital signering av avtalet och kan flytta in dagen efter. Avtalet är flexibelt med endast 1 månads uppsägning. Inredning, möbler, porslin, wifi, kaffemaskin, kaffe - ja, det mesta som du behöver på kontoret är redan på plats. Det är bara människorna som saknas.

Kontoret är ljust och öppet med arbetsplatserna placerade vid fönsterna med härlig utsikt över gågatan. Centralt i lokalen finns en pentrydel med sittplats för 6 personer och en trevlig loungehörna, perfekt för en kopp kaffe eller samtal med kollegorna. Längre in i lokalen ligger kontorets mötesrum.

Lokalens läge ger dig närhet till allt vad city har att erbjuda. På endast några minuter tar du dig enkelt till Triangeln Köpcentrum och tågstation, Gustav Adolfs Torg och restaurangtäta Davidhallstorg.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning!
Läs mer om vårt koncept Smart&Klart .

40 600 kr/mån + moms

Kommunikationer

Kommunikationerna kring denna fastighet är mycket goda. Den ligger dessutom belägen på gångavstånd till många strategiska platser i Malmö.  

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö:
Triangeln - 3 minuter
Gustav Adolfs Torg - 5 minuter
Stortorget - 10 minuter
Centralstationen - 15 minuter

Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.

Parkering

Bilplatser finns att hyra i husets garage med infart från Lugna gatan. Dessa platser disponeras av hyresgästerna i huset. Det finns också platser att hyra i närliggande garage på Stenhuggaregatan.

Service

I området hittar du allt och lite till. Fastighetens centrala läge erbjuder en stor variation av restauranger, butiker och annan service.Bilder på lokalen