Butikslokal, Södra Förstadsgatan 12, Centrum, Malmö

  • 326–934 m²

Mitt på gågatan i Malmö har vi nu en ledig butikslokal fördelad på två plan med en rulltrappa som förbindelse mellan planen.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 326–934 m²
Adress Södra Förstadsgatan 12
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41937677

Beskrivning

Mitt på gågatan i Malmö har vi nu en ledig butikslokal i två plan. En rulltrappa tar enkelt besökare mellan våningsplanen.

Lokalen är i gatuplan ca 326 kvm och kan ev hyras som en egen lokal. Plan 2 är ca 608 kvm vilket ger en total yta om 934 kvm.

I gatuplan ar lokalen stora öppna ytor med generösa skyltfönster både mot Södra Förstadsgatan och Storgatan, två gator som båda pulserar av liv och rörelse. På våningsplan två finns stora fönster mot Södra Förstadsgatanoch ut mot Storgatan. Lokalen har entré ut mot gågatan och en mindre ingång från Storgatan. Möjlighet att hyra garageplats i källarplan finns.

Omgivning

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Kommunikationer

Fastigheten har nära till bra pendlingsmöjligheter för både buss och tåg. Den ligger på gågatan, mellan busstorget på Gustav Adolfs torg och Triangelns tågstation dit du enkelt promenerar på 5 minuter. I och runt fastigheten finns garage och goda parkeringsmöjligheter.

Service

All tänkbar service såsom ett stort urval av restauranger, apotek, butiker m.m. finns i direkt närhet till fastigheten.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen