Kontor, Södra Förstadsgatan 1, våning 3, Centrum, Malmö

  • 204 m²
  • 20190601
  • 32 300 - 45 900 kr/mån

Nu kan vi erbjuda ett spännande och nyrenoverat kontor på Södra Förstadsgatan. Lokalen är belägen på tredje våningen och har en planlösning med rum i varierande storlekar. Här möts färger från golv till tak på en lekfull känsla, något för er som söker unikt kontor mitt i city! Här sitter ni representativt och direkt närhet till Södertulls restaurangliv och gågatans shopping. Välkommen att kontakta oss för en visning!...


Lokaltyp Kontor
Total yta 204 m²
Adress Södra Förstadsgatan 1, våning 3
Område Centrum
Byggår 1893
Tillträde 20190601
Objektsnummer 41918995
Områdeshyra 32 300 - 45 900 kr/mån
1 900 - 2 700 kr/m²/år

Beskrivning

Nu kan vi erbjuda ett spännande och nyrenoverat kontor på Södra Förstadsgatan. Lokalen är belägen på tredje våningen och har en planlösning med rum i varierande storlekar. Här möts färger från golv till tak på en lekfull känsla, något för er som söker unikt kontor mitt i city! Här sitter ni representativt och direkt närhet till Södertulls restaurangliv och gågatans shopping.

Välkommen att kontakta oss för en visning!

Kommunikationer

Oavsett om du cyklar till och från jobbet eller åker kommunalt så finns mycket goda kommunikationer. Fastigheten är dessutom belägen på gångavstånd till många strategiska platser i Malmö.

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö:
Triangeln - 5 minuter
Gustav Adolfs Torg - 2 minuter
Stortorget - 10 minuter
Centralstationen - 15 minuter

Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.

Parkering

Bilplatser finns att hyra i närliggande fastighet med infart från Stenhuggaregatan. För mer information kontakta Vasakronan.

Parkering Malmö förvaltar det närbelägna Parkeringshuset Anna på Kaptensg

Service

Runt fastigheten hittar du allt och lite till. I närområdet kring Södra Förstadsgatan finns ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service.Bilder på lokalen