Kontor, Södra Förstadsgatan 1, Centrum, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 44 363 - 58 013 kr/mån
Vasakronan AB Restaurang (29 m) Shopping (42 m) Friskvård (42 m) Kemtvätt (59 m) Uttagsautomat (111 m) Kommunikation (162 m) Bank (273 m) Bilservice (317 m) Grönområde (362 m)

Välkommen till en härlig sekelskifteslokal på Södra Förstadsgatan 1. Lokalen är 273 kvm och belägen på andra våningen med utsikt över Södra Förstadsgatan och Södertull. Lokalen är rumsindelad med rumi varierande storlek. Mellan flera av rummen går det att öppna upp för att skapa ett mer öppet kontor. Högt i tak, stuckatur, dubbeldörrar och fiskbensparkett skapar en fantastisk känsla och atmosfär. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 273 m²
Adress Södra Förstadsgatan 1
Område Centrum
Renoveringsår 1893/2008
Objektsnr 41864143
Lokalguidens estimerade områdeshyra
44 363 - 58 013 kr/mån
1 950 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Välkommen till en härlig sekelskifteslokal på Södra Förstadsgatan 1. Lokalen är 273 kvm och belägen på andra våningen med utsikt över Södra Förstadsgatan och Södertull. Lokalen är rumsindelad med rum i varierande storlek. Mellan flera av rummen går det att öppna upp för att skapa ett mer öppet kontor. Högt i tak, stuckatur, dubbeldörrar och fiskbensparkett skapar en fantastisk känsla och atmosfär. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Omgivning

Fastigheten är belägen mitt på Malmös shoppingstråk med närhet till allt man kan önska inom handel, restauranger och annan service.

Kommunikationer

Från fastigheten går du till Centralstationen på 10 minuter och Station Triangeln på 10 minuter. Med andra ord når du på ett smidigt sätt hela Öresundsregionen via pågatåg, regionaltåg och buss. Till Kastrups flygplats tar det 14 minuter med tåg.

Uthyrare & kontaktpersoner

Artiklar om Vasakronan AB

Regementsgatan 2, Centrum

Centralt kontor med mycket charm. Högt i tak, stuckaturer oc...

Visad

Östra förstadsgatan 1, Centrum

Genomgående lokal för butik och/eller kontor. Lokalen har en...

Visad

Östra förstadsgatan 1, Centrum

Butikslokal med stora exponeringsmöjligheter med skyltfönste...

Visad

Storgatan 37, Centrum

På Storgatan 37, mellan Södra Förstadsgatan och Davidshallst...

Visad