Butikslokal, Södra Deltavägen 3 B, Backaplan, Göteborg

  • 3 615 m²
  • 301 250 - 1 205 000 kr/mån

På Backaplans handelsområde finns nu en stor och rymlig lokal ledig för uthyrning. Lokalen uppmäter 3615 kvm som är fördelade på två våningsplan och lämpar sig för större varuhus. Lokalen är väldisponerad med stora butik- och lagerytor. Lastzon för varumottagning finns på baksidan av fastigheten. Vid behov kan lokalen ställas om till ett centrallager. Välkommen att kontakta oss för mer information eller visning....


Lokaltyper Butikslokal / Utställning / mässa / Kontor / Lagerlokal
Total yta 3 615 m²
Adress Södra Deltavägen 3 B
Område Backaplan
Objektsnummer 41921214
Områdeshyra 301 250 - 1 205 000 kr/mån
1 000 - 4 000 kr/m²/år

Beskrivning

På Backaplans handelsområde finns nu en stor och rymlig lokal ledig för uthyrning. Lokalen uppmäter 3615 kvm som är fördelade på två våningsplan och lämpar sig för större varuhus. Lokalen är väldisponerad med stora butik- och lagerytor. Lastzon för varumottagning finns på baksidan av fastigheten. Vid behov kan lokalen ställas om till ett centrallager.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller visning.

Omgivning

Nya Backaplan blir en viktig pusselbit för att knyta ihop staden över älven. Med en utveckling mot en blandning av bostäder, service, kontor och cityhandel blir Backaplan Hisingens centrum.

Kommunikationer

Backaplan har ett unikt läge alldeles norr om Göteborgs stadskärna. Infrastrukturen kring området är mycket god och det är lätt att ta sig till Backaplan oavsett färdsätt. Vägnätet är väl utbyggt kring området och Hjalmar Brantingsplatsen, som är Backaplans hållplats, är Göteborgs näst största knutpunkt med ett mycket stort antal busslinjer och fyra spårvagnslinjer. Även den som färdas till fots eller cyklar tar sig lätt till Backaplan. Det finns gott om cykel- och gångbanor till området.

Planlösning

Öppen.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen