Kontor, Södra Bulltoftavägen 17, Kirseberg, Malmö

  • 600–2 400 m²

Kontorslokaler alt. vuxenutbildning i Malmös framtida knutpunkt


Lokaltyp Kontor
Total yta 600–2 400 m²
Adress Södra Bulltoftavägen 17
Område Kirseberg
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41939541
Bifogade filer

Beskrivning

Om lokalen
Här erbjuds lokaler i en fastighet på bästa läge i stadsdelen Kirseberg. Fastighet består av ytor mellan 600-2400 m². Tillfälligt bygglov för vuxenutbildning finns. Se förslag på planritning nedan.

På strategiskt läge i expansiva Kirseberg erbjuder vi nu lokaler mellan 600-2400 kvm för användning som kontor, utbildning eller vård. Fastigheten är belägen strategiskt i Kirseberg vilket gör att man med enkelhet tar sig till både Malmö C men även ut till ringlederna. Malmöringens tågstation finns ett stenkast bort från fastigheten. Planlösningen är flexibel och det går att ha både kontorsindelade arbetsplatser samt aktivitetsbaserade ytor. Antal konferensrum och mötesrum anpassas utefter behovet. 

Mer om fastigheten
Trevlig fastighet i 3,5 plan för kontor och småindustri i stadsdelen Kirseberg i norra Malmö. I området finns boende, skola, idrottsplats, handel och service i direkt närhet till busshållplats. Malmöringens tågstation ligger ett stenkast från fastigheten. På baksidan av fastigheten finns goda parkeringsplatser för den som anländer med bil.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen