Kontor, Södra Bulltoftavägen 17, Kirseberg, Malmö

  • 1 200–2 400 m²
  • Enligt överenskommelse

Lokal med potential i Malmös framtida knutpunkt


Lokaltyper Kontor / Produktionslokal / Lagerlokal
Total yta 1 200–2 400 m²
Adress Södra Bulltoftavägen 17
Område Kirseberg
Publicerad 2023-11-16
Kommun Malmö kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41939541
Bifogade filer

Beskrivning

OM LOKALEN
I expansiva Kirseberg erbjuds här lokaler på två hela våningsplan á 1200 kvm per plan. Lokalerna är helt separata och går att hyra var för sig på 1200 kvm alt. två plan på 2400 kvm. På respektive våningsplan finns entréer i båda ändarna av lokalen med hiss från markplan i ena trapphuset och hiss från våning 1 med tillgång till lastkaj i andra trapphuset. Goda parkeringsmöjligheter med större parkering på baksidan av fastigheten. Planlösningen är flexibel och enkel att anpassa då det är ett pelarhus. Detaljplanen tillåter småindustri. Kanske söker ni kontor med lager och showroom? Eller har en verksamhet med enklare tillverkning?

FASTIGHETSINFORMATION
Fastighet i 3, 5 plan för kontor och småindustri i stadsdelen Kirseberg i norra Malmö. På andra sidan järnvägen ska det nya kvarteret i Ellstorp byggas med bostäder, kontor, förskola, park m.m. vilket förstärker fastighetens centrala läge ytterligare. Strategiskt läge med både närhet till city som till Yttre och Inre ringen samt tågstation Östervärn.

OMRÅDE/OMGIVNING
I området finns boende, skola, idrottsplats, handel och service. Malmöringens tågstation, Östervärn, ligger ett stenkast från fastigheten. På baksidan av fastigheten finns goda parkeringsmöjligheter för den som anländer med bil.

KOMMUNIKATIONER
- Tågstation Östervärn 50 m
- Buss
- 10 min cykelavstånd till Malmö C

NÄRSERVICE
- Coop Kirseberg 4 min gångavstånd
- Entré köpcentrum 9 min gångavstånd

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen