Butikslokal, Södermannagatan 14, Södermalm, Stockholm

  • 68 m²


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 68 m²
Adress Södermannagatan 14
Område Södermalm
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41952973

Beskrivning

###Beskrivning
Välkomna till denna mysiga hörnlokal om 68 kvm fördelat på två plan på en av Södermalms bästa adresser. Lokalen omsluts av två stora fönster som bidrar till väldigt goda exponeringsmöjligheter och ljusinsläpp. Entréplan som idag nyttjas som showroom/kontor är 37 kvm och nedre plan är 31 kvm och används idag som kontor, sociala ytor samt lager. Där hittar ni även ett pentry och WC. Lokalen är i övrigt i fint skick och passar utmärkt för showroom/butik/kontor. Med rätt kreativitet så går det att omvandla lokalen efter era önskemål. Finns eventuellt möjlighet att hyra ytterligare 60 kvm i källarplan om intresse skulle finnas. Missa inte chansen att sitta på ett av Södermalms populäraste gator.

###Område
Lokalen är belägen på hörnet av Södermannagatan och Kocksgatan. Mycket boenden och kontor i närområdet. Stort utbud av trevliga caféer, restauranger, butiker och annan övrig service. Goda kommunikationer såsom Medborgarplatsens tunnelbanestation med 4 minuters gångavstånd med gröna linjen samt ett antal bussar.

###Fakta
Hyra: 10 938 SEK/exkl. moms.
F-skatt: 1 084 SEK/exkl. moms.
Pris: På förfrågan.
Visning: Kontakta ansvarig mäklare för visning.

###Kontakt
Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare Emile Lindskoug: Mobil: +46 (0)707 58 79 70 Tel: +46(0)8-23 20 70 Mail: emile@rpretail.se.

www.rpretail.se
Retail & Properties


Karta


Bilder på lokalen