Kontor, Södergatan 14, Centrum, Malmö

  • 240 m²

Mitt på Södergatan har vi möjlighet att erbjuda en trevlig lokal om 240 kvm. Öppen planlösning, ett stort rum för möte, mindre samtalsrum samt trevligt pentry med plats för fika/paus intill. Lokalen har mycket ljusinsläpp och genomsiktligheten i lokalen ger en luftig känsla. Utanför dörren har du tillgång till lunchrestauranger och all tänkbar handel och service. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning!...


Lokaltyp Kontor
Total yta 240 m²
Adress Södergatan 14
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Byggår 1967
Renoveringsår 1980/2009
Objektsnummer 41829639

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Mitt på Södergatan har vi möjlighet att erbjuda en trevlig lokal om 240 kvm. Öppen planlösning, ett stort rum för möte, mindre samtalsrum samt trevligt pentry med plats för fika/paus intill. Lokalen har mycket ljusinsläpp och genomsiktligheten i lokalen ger en luftig känsla. Utanför dörren har du tillgång till lunchrestauranger och all tänkbar handel och service. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning!

Kommunikationer

Kommunikationerna till och från fastigheten är väldigt goda och många av Malmös mest populära platser ligger dessutom på gångavstånd. Promenadavstånd till strategiska platser: Triangeln - 13 minuter Gustav Adolfs Torg - 2 minuter Stortorget - 1 minut Centralstationen - 4 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.

Parkering

Fastigheten rymmer inga parkeringsmöjligheter, men det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i närbeläget parkeringshus. Kontakta Vasakronan för mer information. Mer information om parkeringsmöjl

Service

Fastighetens fantastiska läge erbjuder ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service.Bilder på lokalen