Kontor, Södergatan 14, Centrum, Malmö

  • 240 m²
  • 20211201


Lokaltyp Kontor
Total yta 240 m²
Adress Södergatan 14
Område Centrum
Publicerad 2023-09-29
Kommun Malmö kommun
Byggår 1967
Renoveringsår 1980/2009
Tillträde 20211201
Objektsnummer 41829639

Beskrivning

Välkommen till en lokal med fantastisk utsikt mitt på gågatan i Malmö. Här kan vi erbjuda ett ljust kontor med 240 öppna kvadratmeter för 15-30 kollegor. Planlösningen är mixad med kontorslandskap och rymliga rum för konferens eller möten samt ett öppet pentry med plats för välbehövliga pauser. Lokalen har härligt genomgående ljusinsläpp från två väderstreck. Ytskikten är ljusa och moderna med mattor på golven som dämpar ljudnivån. Ute på gården finns sittmöbler för en nypa luft eller en kaffe med några kollegor.

Direkt utanför porten pulserar staden och myllret på Södergatan. Läget på gågatan ger närhet till stadens utbud av service, shopping, gym och restauranger. På några minuter promenerar ni dessutom till Malmö centralstation med tåg och bussar. För er som vill ta en paus eller ett promenadmöte ute i naturen, är det bara 5-6 minuter till grönskan och vattnet i Kungsparken. Flexibel och hållbar 60-talsfastighet  – centralt läge i Gamla staden Byggnaden från 1967 är idag ombyggd och miljöcertifierad med LEED Guld, läs gärna mer om hållbarhetsarbetet på www.sgbc.se.  För den bilburna finns garageplats att hyra i närliggande parkeringshus. Ni som cykelpendlar låser fast cykeln i något av cykelställen nära utanför kontoret.  Här får ni en enklare vardag med närhet till allt och där dessutom både shoppingärenden och träning görs enkelt på lunchen eller efter jobbet. Läs mer om Gamla staden – kreativ och perfekt läge (www.vasakronan.se/kontorserbjudande/lagen/gamla-staden) Välkommen att kontakta oss för visning av ett

inspirerande kontor med magiska vyer!

Kommunikationer

Kommunikationerna till och från fastigheten är väldigt goda och många av Malmös mest populära platser ligger dessutom på gångavstånd. Promenadavstånd till strategiska platser: Triangeln - 13 minuter Gustav Adolfs Torg - 2 minuter Stortorget - 1 minut Centralstationen - 4 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.

Parkering

Fastigheten rymmer inga parkeringsmöjligheter, men det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i närbeläget parkeringshus. Kontakta Vasakronan för mer information. Mer information om parkeringsmöjligheter i Malmö finner ni på Parkering Malmö , Aimopark   och Apcoa  hemsidor.  

Service

Fastighetens fantastiska läge erbjuder ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen