Produktionslokal, Rysstorpsvägen, NYGÅRD, Österhagen och Bergliden

  • 5 000 - 95 000 m²

Nu skapar vi en mötesplats för tillväxt och Sveriges grönaste logistikcenter, GreenHub Bro.


Lokaltyper Produktionslokal / Verkstad / Kontor / Lagerlokal / Logistiklokal
Total yta 5 000 - 95 000 m²
Adress Rysstorpsvägen
Område NYGÅRD
Objektsnummer 41896894

Beskrivning

GREENHUB BRO utgörs av 1,4 miljoner kvm mark intill Enköpingsvägen i Upplands-Bro. Området har en egen järnvägsanslutning till stambanan och kopplar samman transportslag, företag, varor och människor med Sverige, Norden och resten av världen. Här får nu företag från olika branscher en unik
möjlighet att både verksamhetsanpassa sina nya lokaler från grunden, och tillgodose sina kunders krav på snabba, effektiva och hållbara logistiklösningar på samma gång.

Läs gärna mer på www.greenhub-bro.se.

Omgivning

Fastigheten ligger strategiskt placerad nära E18. Området expanderar och förväntas bli ett logistiskt nav väster om Stockholm, kallat GreenHub Bro.

Det unika läget med egen järnvägsanslutning till stambanan och närheten till E18 ger fantastiska möjligheter att skapa ett mycket attraktivt logistikläge i Stockholms absoluta närhet. Det finns möjlighet att bygga nya lokaler i området inom befintlig detaljplan.

Järnvägsanslutningen och den nya trafikplatsen med ny motorvägsavfart från E18 som leder rakt ned till Nygårds industriområde ger möjligheter att skapa en flexibel kombiterminal för framtidens krav på miljövänliga logistiklösningar och konsumenternas krav på snabba leveranser.

Kommunikationer

Fastigheten når du lätt med bil via E18 och Enköpingsvägen men även med allmänna kommunikationer. Buss 555 stannar i området och tar dig till Kungsängens station där du kan resa vidare med pendeltåg.

Service

Några minuter bort med bil finner du flera restauranger och serveringar. För ett större serviceutbud har du ca 5 minter körtid till Bro Centrum som erbjuder det mesta man kan önska av butiker, restauranger och annat.


Karta

Bilder på lokalen