Kontor, Rysstorpsvägen, Nygård, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 250 000 - 7 125 000 kr/mån
Stendörren Fastigheter AB Kommunikation (252 m) Shopping (1182 m) Grönområde (1713 m)

Nu skapar vi en mötesplats för tillväxt och Sveriges grönaste logistikcenter, GreenHub Bro.

Fakta om lokalen
Lokaltyper Kontor/Produktionslokal/Kontor/Lagerlokal/Logistiklokal
Total yta 5 000 - 95 000 m²
Adress Rysstorpsvägen
Område Nygård
Objektsnr 41896894
Lokalguidens estimerade områdeshyra
250 000 - 7 125 000 kr/mån
600 - 900 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

GREENHUB BRO utgörs av 1,4 miljoner kvm mark intill Enköpingsvägen i Upplands-Bro. Området har en egen järnvägsanslutning till stambanan och kopplar samman transportslag, företag, varor och människor med Sverige, Norden och resten av världen. Här får nu företag från olika branscher en unik möjlighet att både verksamhetsanpassa sina nya lokaler från grunden, och tillgodose sina kunders krav på snabba, effektiva och hållbara logistiklösningar på samma gång. Läs gärna mer på www.greenhub-bro.se.

Kommunikationer

De allmänna kommunikationerna till GreenHub Bro är redan mycket goda. Buss 555 går direkt in på området och förbinder två närliggande pendeltågsstationer, och via nya motorvägsavfarten Kockbacka når man Stockholm City härifrån på ca 25 minuter. Fördelarna med läget kommer att bli ännu fler när Stockholms norra och södra länsdelar binds samman av Förbifart Stockholm.

Service

Att göra GREENHUB BRO till ett modernt och grönt logistikcenter betyder både att göra det bekvämt och attraktivt för de tusentals människor som ska arbeta här, och att integrera det med samhället runt omkring. Arbetet med att utveckla serviceutbudet i området med sådant som underlättar vardagen är i full gång. Här förbereds för allt från gym och motionsspår, till servicebutiker och matställen. GreenHub Bro kommer, för att effektivisera transporter och minska mängden utsläpp ytterligare, även att erbjuda tjänster för omlastning och vidare distribution av varor. Och naturligtvis kommer här även att finnas fullt utrustad lastbilsservice och kringservice för förare.