Lagerlokal, Rusthållarevägen 12, Rotsunda, Sollentuna

  • 126 m²

Lagerlokal i källare. Ingång via trapphuset. Brant trappa ner till lokalen. Se bilderna.


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 126 m²
Adress Rusthållarevägen 12
Område Rotsunda
Byggår 1949
Renoveringsår 1993
Objektsnummer 41880141

Beskrivning

Rotsunda ligger i norra delen av Sollentuna kommun, mitt emellan järnvägen och E4:an.

De flesta husen byggdes 1949-1957, och har efter renovering blivit helt moderniserade, men med den gedigna känslan kvar. Tvättstugor och badrum har bytts ut, och många kök har ny inredning. Några hus byggdes 1979.

Rotsunda är ett fint 50-talsområde, som har rustats i en tidsäkta stil. Husen ligger på en ås, vilket ger ett omväxlande och vackert läge med både små och stora backar. De har som regel tre våningar (utan hiss).

I Rotsunda finns mindre och mellanstora lägenheter i trevåningshus med sadeltak, burspråk, stora balkonger och trevligt färgsatta fasader. Stora grönområden ger hela området parkkaraktär.

Adresser i området

Rotsunda torg, Skvadronsvägen, Drabantstigen och Rusthållarevägen.

Fritid

I grannskapet finns idrottsplatser och bollplaner. På andra sidan E4 (med både bil- och gångtunnel under) ligger sjön Norrviken med promenadvägar och badplats.

I Rotsunda finns fritidsgården Gillet.

Butiker & service

Rotsunda har ett mindre centrum med restauranger och några specialbutiker. Alldeles intill ligger KOM Köpcentrum och handelsplats Rotebro, där systembolag finns. I närbelägna Rotebro finns också apotek, vårdcentral, matvaruaffär, restauranger, kiosk m.m.

Det ombyggda och renoverade Sollentuna centrum är välsorterat med massor av butiker och annan service som banker, apotek, systembolag, biograf, bibliotek etc. Ett annat stort butikscentrum är Stinsen i Häggvik.

Skola och barnomsorg

I Sollentuna finns både kommunala och fristående skolor, förskolor och familjedaghem. Mer information hittar du på kommunens hemsida.

Kommunikationer

Du går eller cyklar till pendeltågsstationen i Rotebro på ett par minuter. Därifrån tar tåget 23 minuter till Stockholms central. Länk till SL.

Vid pendeltågsstationen finns också busstation. Nattbussen mot Märsta stannar också här.

E4 passerar Rotsunda. Det är också nära till Stäketvägen mot E18.


Bilder på lokalen