Lagerlokal, Ruskvädersgatan 10A, Biskopsgården, Göteborg

  • 477 - 2 300 m²
  • 17 888 - 143 750 kr/mån

Är ni trötta på en oengagerad hyresvärd och letar efter nytt läge - titta hit! Våra hyresgäster rekommenderar gärna lokalerna och området till andra! Här finns fyra välskötta fastighet i ett litet trevligt kvarter med restaurang och närhet till busshållplatsen Vädermotet. Det är lätt att ta sig hit via Älvsborsbron eller via Backa och sedan vidare ut mot Hamnen, Torslanda m.m. Lokalen är en tidigare växelådsverkstad och passar för lättare industri och verkstad. Upp till 5 meters takhöjd. Tillgä...


Lokaltyper Lagerlokal / Produktionslokal / Kontor
Total yta 477 - 2 300 m²
Adress Ruskvädersgatan 10A
Område Biskopsgården
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41919132
Områdeshyra 17 888 - 143 750 kr/mån
450 - 750 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Är ni trötta på en oengagerad hyresvärd och letar efter nytt läge - titta hit!
Våra hyresgäster rekommenderar gärna lokalerna och området till andra! Här finns fyra välskötta fastighet i ett litet trevligt kvarter med restaurang och närhet till busshållplatsen Vädermotet. Det är lätt att ta sig hit via Älvsborsbron eller via Backa och sedan vidare ut mot Hamnen, Torslanda m.m.

Lokalen är en tidigare växelådsverkstad och passar för lättare industri och verkstad. Upp till 5 meters takhöjd. Tillgänglig idag.
Genomgående öppen planlösning kompletterat med kontor.

Välkommen att höra av er så berättar vi gärna mer!Bilder på lokalen