Butikslokal, Rurik Holms väg 6K, Floda

  • 292 m²
  • Omgående

Butikslokal Floda Torg


Lokaltyper Butikslokal / Kontor
Total yta 292 m²
Adress Rurik Holms väg 6K
Kommun Lerums kommun
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41936696
Bifogade filer

Beskrivning

Om lokalen
Varmt välkomna till Rurik Holms väg 6 och Floda Torg. En unik möjlighet ges nu till att etablera sig inom en fantastisk butikslokal och bli en del av trivsamma Floda Torg, där kreatörer, hantverk, delikatesser och restauranger samsas sida vid sida.

Vi har nöjet att presentera denna karakteristiska före detta banklokal där butikslokalen utgörs av två våningsplan där entréplan består av ca 140 kvm och nedre plan ca 152 kvm. Inledningsvis tre stora skyltfönster vid sidan av entrédörren, och därefter möter en stor, till största delen, öppen och luftig yta med fina möjligheter för produktexponering, kassa, provrum eller varför inte en vinbar, kaffebar eller liknande efter eget önskemål. Möjlighet till en mindre uteservering finns. Tyvärr kan vi inte erbjuda fullt kök utan endast enklare beredning.

En bred trappa för oss vidare till det nedre våningsplanet där vi finner det gamla bankvalvet, en perfekt yta för att skapa något spännande tex; vinfack, ha vinprovningar eller något annat du drömmer om. Här ges utöver butiksyta plats för personalrum med pentry, separat förråd och WC.

Fastighetsinformation
Floda centrum och Floda Station ligger i direkt anslutning till torget. Byggnaderna presenterar en blandning av handel, service, kontor och bostäder. Torget byggdes i sin nuvarande utformning 1964 och genomgick en större renovering 1995 och en exteriör renovering utfördes 2019/2020.

Kommunikationer
Floda station, som är knytpunkten för buss och pendeltågförbindelsen, ligger några hundra meter från Floda Torg. För den bilburne tar man sig enkelt till E20 och det finns gott om parkering i området, både för pendlare och besökare.

Omgivning
Floda

 är ett samhälle i Lerums Kommun, och räknas sedan 2015 som en del av tätorten Lerum. I samhället bor ca 8 000 invånare. Genom Floda rinner Säveån där Sävelången har sitt utflöde. Genom området passerar Gotaleden och det finns ett rikt djur och naturliv i omgivningarna runt Floda. I sydväst längs Säveån ligger Säveåns dalgångs naturreservat och i nordöst vid sjön Sävelången ligger Nääs slott omgivet av Nääs ekhagars naturreservat.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen