Kontor, Rundelsgatan 14, Centrum, Malmö

  • 153 m²
  • Enligt överenskommelse

Malmö city utanför dörren


Lokaltyp Kontor
Total yta 153 m²
Adress Rundelsgatan 14
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41910720
Bifogade filer

Beskrivning

OM LOKALEN

Möjlighet till snabbt tillträde om så önskas.

Med utsikt över parken vid Rundelen erbjuds en kontorslokal på 153 kvm på bra läge mitt i city nära Malmö C och all tänkbar service. Möjlighet att anpassa ytan efter Ert behov! I dagens planlösning finner vi en större öppen yta för t.ex. kontorsarbete i öppen planlösning, ett konferensrum, två kontorsrum, kök i öppen planlösning, 1 st WC samt ett skrivarrum/förvaring. Goda parkeringsmöjligheter i området med flera närliggande p-hus.

Välkommen att kontakta oss för visning!

FASTIGHETSINFORMATION
Trevlig och välhållen kontorsfastighet mitt i centrala Malmö, fem minuters promenadavstånd från Malmö C. Fastigheten består i huvudsak av kontor med inslag av butikslokaler i markplan. Precis intill ligger köpcentret Caroli med god tillgång till restauranger, caféer, butiker och parkeringsgarage. Grönområde utanför fastigheten med en liten park.

OMRÅDE/OMGIVNING
Fastigheten ligger i området Caroli i Gamla staden, precis intill Caroli Köpcentrum. I området finns både kontor, butiker och bostäder. Det centrala läget innebär väldigt bra kommunikationer. Fem minuters promenadavstånd till Malmö C, stadsbussar i absolut närhet och goda parkeringsmöjligheter gör pendling enkelt. Från Malmö C tar man sig lätt till hela regionen samt Sturup och Kastrup.

KOMMUNIKATIONER
- Buss 150 m
- Tåg 700 m
- P-hus 83 m

NÄRSERVICE
- Lunchrestauranger 62 m
- Matbutik 140 m
- Köpcentrum 50 m
- Träning 100 m

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen