Lagerlokal, Roxtorpsgatan 16 B, Tornby, Linköping

  • 250 m²
  • 16 354 kr/mån

Lämpars sig för butik/lager inom industri eller teknik.


Lokaltyper Lagerlokal / Butikslokal
Total yta 250 m²
Adress Roxtorpsgatan 16 B
Område Tornby
Kommun Linköpings kommun
Objektsnummer 41915335
Hyra 16 354 kr/mån
785 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

I ett bra läge på Tornby finns denna lokal som består i huvudsak av en öppen planlösning. Parkering finns.

Omgivning

Lättillgängligt från E4:an och med fem minuters bilväg in till centrala Linköping har fastigheten ett strategiskt läge nära service och kommunikationer.

Kommunikationer

Linköping, mitt i Östergötland, har ett strategiskt läge med goda kommunikationer med omvärlden. Flygplatsen, som ligger centralt i staden, 3 km från Stora Torget, har dagliga förbindelser med Köpenhamn och Stockholm. I Linköping används cykeln flitigt och mer än 30 % av alla resor utgörs av cykeltransporter. Kommunen har satsat nästan 40 mil på cykelvägar, och nya byggs efterhand. Vill du åka buss från fastigheten till centrala Linköping (Stortorget) kör busslinjerna 213 och 215.

Service

Linköping, som är Sveriges femte största kommun med 140 000 invånare, är en del av Fjärde Storstadsregionen och en välkänd utbildningsstad med varierad arbetsmarknad. Staden erbjuder både besökare och invånare ett rikt kulturliv med goda friluftsmöjligheter. Trots att staden är Sveriges femte största är den inte någon stor stad. Här finns det mesta inom räckhåll. Linköping kännetecknas av nära samverkan mellan näringsliv, kommun och universitet och ett allt intensivare samarbete med Norrköping och andra grannkommuner. Starka branscher är livsmedel, grafisk industri och traditionellt kunskapsintensiva hightech-företag.


Karta
Visa på kartan: Kommunikation (3343 m)


Bilder på lokalen