Kontor, Roxengatan 9-11, Tornby, Linköping

  • 100–2 000 m²

Flera olika lokaltyper i Tornby


Lokaltyper Kontor / Produktionslokal / Lagerlokal
Total yta 100–2 000 m²
Adress Roxengatan 9-11
Område Tornby
Kommun Linköpings kommun
Objektsnummer 41944406
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Roxengatan 9-11 i Linköping. Här finns specialanpassade kontor och industrilokaler med all önskvärd service i området. Kontakta oss för mer information.

Övrigt

Fastigheten uthyrningsbara ytor är mellan 100-3700 kvm och är fördelande mellan kontorslokaler, lager med lastbrygga, logistik och omklädningsrum.

 Fastigheten är belägen i industriområdet Tornby. Samtliga lokaler går att anpassa efter er verksamhet. Vissa ytor kan tillträdas omgående, ring eller maila för vidare information.

I dag förknippas Tornby framförallt med det snabbt växande handelsområdet där man bland annat hittar IKEA, de stor bygg- och möbelföretagen, ja det mesta för hus, hem och fritid. Men här finns också det gamla slakthusområdet i gränslandet mellan Tornby och centrum. I Tornet-området (som slakthusområdet numer kallas) har de gamla anrika byggnaderna sparats och blandats ut med nyproducerade kontors- och butiksfastigheter. Och mellan de två områdena finns industriparken Tornby, en företagspark för lättare industriverksamheter och kontor. På gångavstånd hittar man Linköpings småbåts- och segelbåtshamn. Här erbjuds även fina gångstråk längs Stångån samt gång- och cykelvägar till resecentrum.  

Med Tornbys direkta närhet till motorvägen och stora genomfartsleder till centrum är det lätt att ta sig hit. Kollektivtrafik trafikerar området.

Fastigheten är belägen nära Resecentrum, träningsanläggning och lunchrestauranger. 

Det är nära till Resecentrum med gångavstånd på 17 minuter. E4 når ni med med bil på 6 minuter.

Parkering finns att hyra.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen