Kontor, Rotebergsvägen 9, Rotebro, Sollentuna

  • 103 m²
  • 6 rum
  • 2020-02-01, Enligt överenskommelse

Lugnt och fridfullt läge med utmärkta kommunikationer. Fantastisk utsikt över Norrvikens strand. Fiberanslutning. Trivsamma gemensamhetsutrymmen. Parkering finns att hyra. Gratis gästparkering. Förrå ...


Lokaltyp Kontor
Total yta 103 m²
Adress Rotebergsvägen 9
Område Rotebro
Kommun Sollentuna kommun
Byggår 1898
Renoveringsår 2015
Hiss Nej
Våning 2
Antal rum 6
Tillträde 2020-02-01, Enligt överenskommelse
Ingår i hyra Värme, El
Objektsnummer 41922094

Beskrivning

Välkommen till den perfekta lokalen för det kreativa företaget. Attraktiv närmiljö, utmärkta kommunikationer med närhet till E4/E18 samt pendeln. En av Sollentunas bästa lunchrestauranger finns på området.

Omgivning

Rotsunda Strand är Sollentunas oas, nära Arlanda och E4:an, men ändå grönskande idylliskt med Norrvikens norra strand alldeles inpå knuten samt historiska vibrationer med gott om fornminnen. På sommaren finns en badplats alldeles intill och på vintern plogas en 14 km lång isbana på Norrviken.

Kommunikationer

Utmärkta. Till pendeltåget (Rotebro norra) tar det ca. 8 minuter att promenera. Med pendeltåget når Ni Arlanda på 10 minuter och T-Centralen på 22. Om ni åker bil når Ni Arlanda inom en kvart. Flera busslinjer finns. Närhet till E4:an samt anslutning till E18 (både väst och ost) möjliggör utmärkt tillgänglighet med bil till hela norra delen av Stockholms län.

Planlösning

Kontoret ligger på våning 2 av 2 i Wesströmska huset. Rummen har formidabel utsikt över Norrviken med mycket ljusinsläpp. Fiberanslutning. Utöver det egna kontoret har ni tillgång till trevliga gemensamma lokaler som lunch- och fikarum.

Parkering

Ja

Service

I grannhuset finns en trevlig lunchrestaurang, Rotsunda Kök & Bar. På området finns även hotell och pensionat.

Övrigt

Rotsunda Strands kontor kombinerar det bästa av det egna kontoret och kontorshotell.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen