Butikslokal, Roslagsgatan 13A, Vasastan, Stockholm

  • 30 m²

Charmig butikslokal belägen i eftertraktade Vasastan.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 30 m²
Adress Roslagsgatan 13A
Område Vasastan
Publicerad 2023-09-26
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41966687

Beskrivning

###Beskrivning
Välkomna till denna mysiga och trevliga butikslokal om 30 kvadratmeter perfekt belägen i ett högst eftertraktat område i Vasastan. Välkomnas av en ljus och charmig entré med ett stort fönster och glasdörr som öppnar upp mot en av Vasastans mest beundransvärda gator - Roslagsgatan. Lokalen disponeras över två rum som enkelt kan bli ett öppet och stort rum genom att ta ned väggen mellan rummen. Här ges även plats för ett gemytligt pentry samt WC. En stilfull lokal ni inte vill missa. Välkomna att boka visning med ansvarig mäklare.

###Område
Lokalen är belägen på trevliga Roslagsgatan precis intill populära Odengatan, ett stort kundflöde som dagligen passerar. Med närhet till både grönska i form utav Vanadislunden och Stockholms innerstadspuls är detta ett mycket uppskattat område. I närhet har vi många trevliga lunchrestauranger och caféer, samt charmiga butiker och större varumärken. Utmärkta kommunikationer till och från Stockholm Odenplan station som numera trafikeras av pendeltåg, tunnelbana och bussar samt Roslagsgatans busstation.

###Fakta
Hyra: 11 397kr/mån exkl.moms.
F-Skatt: 229kr/mån exkl.moms.
Pris: Högstbjudande.
Visning: Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

###Kontakt
Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare Gustaf Bährne: Mobil: +46 (0)707 40 49 83, Tel: +46(0)8-23 20 70, Mail: gustaf@rpretail.se.

www.rpretail.se
Retail & Properties


Karta

Bilder på lokalen